ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming

«Τιτανομαχία» στο Γκελζενκίρχεν με Ισπανία και Ιταλία να μετρούν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου του Euro 2024.

Μπορεί να μην έχει την αίγλη των προηγούμενων ετών, ωστόσο το ταλέντο και η δίψα παραμένουν άφθονα. Ο λόγος για την Ισπανία η οποία στην πρεμιέρα της στο Euro 2024… σκόρπισε με 3-0 κόντρα στην Κροατία. Ένα 15λεπτο του τρόμου ήταν αρκετό για τους «Ίβηρες» ώστε να πετύχουν τρία γκολ με τους Μοράτα, Φαμπιάν Ρουίθ και Καρβαχάλ και να «κλειδώσουν» το τρίποντο.

«Τόσο οι νεαροί, όσο και οι έμπειροι παίκτες μας είναι απίστευτα διψασμένοι για νέες επιτυχίες και αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς της Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε. Για το Ισπανία – Ιταλία δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα. Επιστρέφει ο Λαπόρτ και μένει να δούμε αν θα επιστρέψει και στο αρχικό σχήμα. Αν βρίσκεται στο 100%, δύσκολα θα λείπει από την ενδεκάδα των Ισπανών.

Η κάτοχος του τροπαίου Ιταλία μπήκε και αυτή με την σειρά με θετικό πρόσημο στο τουρνουά καταφέρνοντας να επικρατήσει με 2-1 επί της Αλβανίας. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το πρώτο λεπτό δεν πτοήθηκε. Ξεδίπλωσε την ποιότητα της πάνω στο χορτάρι και μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών (11-16’) έφτασε στην ανατροπή και παράλληλα και στην νίκη. Πλέον ακολουθεί απόψε το ντέρμπι με την Ισπανία. Εκεί που ξέρει πως με νίκη εκτός από την πρόκριση παίρνει και την πρωτιά του ομίλου.

«Έχω παίξει αρκετά σημαντικά παιχνίδια και ένα τέτοιο είναι και αυτό. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που μπορούν να «πουν» πολλά για το μέλλον. Η Ισπανία έχει πραγματικά τα πάντα, πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Είμαι… περίεργος να δω πώς θα αντιδράσουμε στην πίεσή τους», ανέφερε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Το θετικό και για τον Ιταλό προπονητή είναι το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και σκέφτεται να κάνει ορισμένες (1-2, όχι παραπάνω) αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ