ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming

Το πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας διεξάγεται στο Ντόρτμουντ (19:00) εκεί όπου η Τουρκία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο ντέρμπι του έκτου ομίλου του Euro 2024.

Η Τουρκία είναι ένα από τα φαβορί του έκτου ομίλου και το επιβεβαίωσε με το… καλησπέρα. Ήταν ανώτερη από την Γεωργία στην πρώτη αγωνιστική καταφέρνοντας να επικρατήσει με 3-1. «Αφεντικό» της αναμέτρησης από την αρχή μέχρι το φινάλε. Μοναδικό «μελανό» σημείο τα αρκετά αμυντικά κενά που εμφάνισε. Απόψε ακολουθεί το πιο δύσκολο παιχνίδι στην φάση των ομίλων κόντρα στην Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένα ματς που κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει και την πρωτιά του έκτου ομίλου. «Αυτή είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε τον πρώτο αγώνα χωρίς να έχουμε ξεπεράσει ακόμη τη φάση των ομίλων στα τρία τελευταία EURO. Για την ακρίβεια δεν πήραμε ούτε πόντο την προηγούμενη φορά. Ο πρώτος μας στόχος ήταν να κερδίσουμε τον (εναρκτήριο) αγώνα. Τώρα το κερδίσαμε, το όνειρο είναι να κερδίσουμε το επόμενο και να φτάσουμε στη φάση των νοκ άουτ.»

Αν και δεν έπεισε με την εμφάνιση της η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο κατάφερε να ξεκινήσει με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις της στο Euro 2024. Νίκη με 2-1 επί της Τσεχίας και μάλιστα με ανατροπή. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια κατάφερε να βρει τα κατάλληλα ψυχικά αποθέματα φτάνοντας στο τρίποντο. «Νικήσαμε (κόντρα στην Τσεχία) γιατί δείξαμε ανθεκτικότητα, δύναμη θέλησης και πίστη. Είναι η πρώτη φορά που χρειάστηκε να κάνουμε ανατροπή για να κερδίσουμε (κατά τη θητεία μου). Πιστέψαμε. δείξαμε απίστευτη προσωπικότητα. Αν είχαμε σκοράρει νωρίς, θα μπορούσαμε να κερδισουμε με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά», ανέφερε ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ