Προγνωστικά για το Λάτσιο – Νάπολι

Προγνωστικά για το Λάτσιο – Νάπολι

Διαβάστε τις προβλέψεις για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ Λάτσιο και Νάπολι.

Πέρυσι κυνήγησε πολλούς στόχους ταυτόχρονα και στο τέλος υπήρξε απογοήτευση αφού δεν πέτυχε κανέναν από αυτούς. Φέτος με τον Σιμόνε Ιντζάγκι για 3η σεζόν στον πάγκο της θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω, δηλαδή μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, κατάκτηση Κυπέλλου και γιατί όχι να διεκδικήσει και το Γιουρόπα Λιγκ, αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις στην πορεία. Υπήρξαν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της αλλά συνολικά βγαίνει ενισχυμένη έως τώρα. Βέβαια στα πιο δυνατά φιλικά παιχνίδια που έδωσε ηττήθηκε από Άρσεναλ και Ντόρτμουντ χωρίς να σκοράρει αλλά επικρατεί αισιοδοξία ότι η ομάδα θα ρολάρει την κατάλληλη στιγμή. Ο Ιταλός τεχνικός ευχαρίστησε την διοίκηση που κατάφερε να διατηρήσει βασικούς ποδοσφαιριστές παρά τις προτάσεις που υπήρξαν ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να πουληθεί ο  Σέρβος μεσοεπιθετικός Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς, σε περίπτωση που αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Αγωνιστικά Νέα: Με αρκετές απουσίες στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Εκτός αποστολής λόγω καρτών βρίσκονται ο αναπληρωματικός πέρυσι Ισπανός αμυντικός Πάτρικ, ο βασικός πέρυσι Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος Λούκας Λέιβα και ο βασικός πέρυσι Βόσνιος μέσος Λούλιτς. Επιπλέον λόγω τραυματισμών δεν είναι διαθέσιμοι ο χρήσιμος Βέλγος αριστερός μπακ Λουκάκου, ο αναπληρωματικός μέσος Μούρτζια και ο νεοαποκτηθείς Κοσοβάρος εξτρέμ Μπερίσα.

Πιθανή ενδεκάδα: (3-5-2) Στρακόσια – Γουάλας, Ατσέρμπι, Ράντου – Μάρουσιτς, Παρόλο, Μπάντελι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κάσερες – Λουίς Αλμπέρτο, Ιμόμπιλε

Πέρυσι για κάποια στιγμή το πίστεψαν όλοι ότι ο πρώτος τίτλος μετά την σεζόν 1989-90 θα είναι γεγονός αλλά στο τέλος λιγοψύχησε και έδωσε την δυνατότητα στην έμπειρη Γιουβέντους να συνεχίσει την κυριαρχία της. Η διοίκηση του συλλόγου έκρινε ότι ήρθε η ώρα για μία δραστική αλλαγή και έτσι ο Μαουρίτσιο Σάρι είπε αντίο έπειτα από 3 σεζόν για να έρθει στην θέση του ο πολύς Κάρλο Αντσελότι που επιστρέφει στην Ιταλία, έχοντας πρώτα περιηγηθεί στους πάγκους όλων των σπουδαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ταυτόχρονα με τον πάγκο υπάρχει αλλαγή και στο τέρμα αφού ο Ρέινα ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του και στην θέση του θα βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, ο νεοαποκτηθείς Καρνέζης που κερδίζει προς το παρόν την μάχη. Έδωσε δυνατά φιλικά, ικανοποίησε κόντρα στην Ντόρτμουντ προβλημάτισε απέναντι στην Λίβερπουλ. Ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε πως ζήτησε ο ίδιος από την διοίκηση να μην παραχωρηθούν κορυφαίοι παίκτες και δήλωσε ικανοποιημένος που εισακούστηκε.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας Μέρετ, ο λογιζόμενος ως βασικός Αλγερινός αριστερός μπακ Γκουλάμ που αντιμετώπισε και πέρυσι σοβαρό τραυματισμό, και ο νεοαποκτηθείς Γερμανός εξτρέμ Γιουνές. Μία θέση παίζεται στην μεσαία γραμμή ανάμεσα σε Ζιελίνσκι και Φάμπιαν Ρουίζ κι άλλη μία στα εξτρέμ ανάμεσα σε Καγιεχόν και Μέρτενς.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3) Καρνέζης – Χίσαϊ, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί – Άλαν, Χάμσικ, Ζιελίνσκι – Καγιεχόν, Μίλικ, Ινσίνιε

Πηγή: foxbet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ