Προγνωστικά για το Μονακό – Λιλ

Προγνωστικά για το Μονακό – Λιλ

Διαβάστε τις προβλέψεις για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Ligue 1 μεταξύ Μονακό και Λιλ.

Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της Ναντ αλλά κατάφερε να φύγει με το μάξιμουμ των βαθμών με αποτελεσματική παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο. Η Μονακό απείλησε όσο απείλησε τα «καναρίνια», με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, Ταταρουσάνου, να απαντάει όποτε χρειαζόταν, για να δεχθεί μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έπαιξαν ένα παιχνίδι τακτικής και προσπάθησαν με πολύ κόπο να βρουν αυτοί πρώτοι του γκολ. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πέρασε τον Ραδαμέλ Φαλκάο ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και ο “El Tigre” καθάρισε με μια ασίστ και ένα γκολ, προκαλώντας αναταραχή και στο 1-0 όταν τοποθετήθηκε στην αντίπαλη περιοχή για να τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον. Το ματς πήγαινε για 3-0, αλλά ο Σάλα από την απέναντι είχε να αποδείξει πράγματα και έτσι με φοβερό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στις καθυστερήσεις.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένει τραυματίας η ακριβότερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού για την Μονακό, ο Γκολόβιν (Μ), ο οποίος μαζί με τον άλλο νιόφερτο, τον φρέσκο τραυματία Πιερ-Γκαμπριέλ (Α), δεν βρίσκονται στην αποστολή. Επίσης τραυματίας και ο δεύτερος. Με ίωση εκτός ο Ράτζι (Α), παίζει πάλι κάτω από την εστία ο Μπενάλιο, αφού ούτε ο Σούμπασιτς δεν έχει επιστρέψει.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μπενάλιο – Τουρέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Μπαρέκα – Τίλεμανς, Αολού – Γιόβετιτς, Γκραντσίρ, Λόπες – Φαλκάο

Σε ένα πολύ γεμάτο ματς, η Λιλ κατάφερε να βγει θριαμβεύτρια στην μάχη με την Ρεν, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο ματς, και σε γενικές γραμμές κόντρα στην ροή του αγώνα. Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ έδειχναν αποφασισμένοι για ένα πολύ καλό αγώνα, αλλά προς το τέλος του πρώτου μέρους βρέθηκαν να κυνηγούν εκείνοι χάρη σε μια εξαιρετική εκτέλεση του Γκρενιέ από τα όρια της περιοχής. Η απάντηση ήταν άμεση, με τον Μοτιμπά να κατεβάζει ιδανικά την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να ισοφαρίζει, για να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια λίγο-πολύ όπως ξεκίνησαν στο ματς. Μετά την επιστροφή τους συνέχισε να κερδίζει τις εντυπώσεις και δικαίως έφτασε στην ανατροπή, με τον Πεπέ να κάνει το 2-1 στο 54’ και τον Μπαμπά να εκτελεί κι αυτός σωστά 14 λεπτά αργότερα για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Αγωνιστικά Νέα: Η LFP δεν έχει εγκρίνει ακόμη την άδεια του Λοΐκ Ρεμί (Ε), εν αντιθέσει με αυτή του Ζόσε Φόντε (Α) ο οποίος μπορεί να πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας, σε μια ευκαιρία που θα κάνει για να αναζωπυρώσει την καριέρα του μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από την Γουέστ Χαμ και έπειτα από την μεταγραφή του από την Σαουθάμπτον την οποία και είχε πιέσει. Μέσα στην αποστολή είναι και ο Μαΐα (M), παραμένει τραυματίας ο Λεάο (E).

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Μενιάν – Τσελίκ, Νταμπιλά, Σουμαορό, Μπαγιό-Τουρέ – Μέντες, Ζέκα – Πεπέ, Μπαμπά, Μπενζιά – Μοτιμπά

Εκτίμηση: Η Λιλ έκανε πολύ καλό πρώτο ματς απέναντι στην Ρεν και δύσκολα δεν θα βρει με μια ανάλογη εμφάνιση ακόμη ένα γκολ και κόντρα στην Μονακό. Οι Μονεγάσκοι είναι συνήθως δυνατοί στην έδρα τους, αλλά αυτό δεν εμποδίζει απαραίτητα το αμφίσκορο.

Πηγή: foxbet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ