Προγνωστικά για το Σασουόλο – Ίντερ

Προγνωστικά για το Σασουόλο – Ίντερ

Διαβάστε τις προβλέψεις για το ματς της 1ης αγωνιστικής της Serie A μεταξύ Σασουόλο και Ίντερ.

Το μόνο ευχάριστο την περσινή σεζόν ήταν ότι τελικά δεν υποβιβάστηκε διότι στην πραγματικότητα φλέρταρε έντονα με αυτό το ενδεχόμενο. Η διοίκηση αντιλήφθηκε ότι η ομάδα αυτή δεν τραβάει και προχώρησε σε ριζική ανανέωση. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Ντε Τσέρμπι, δόθηκαν αρκετά εκατομμύρια για πολλούς ποδοσφαιριστές και αν δέσει γρήγορα αυτό το σύνολο τότε μπορεί να φέρει πολλές χαρές φέτος στους φιλάθλους. Κερασάκι στην τούρτα των μεταγραφών ήταν η απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Μάρλον από την Νις ενώ χρήσιμη αναμένεται να αποδειχθεί και η πρόσφατη απόκτηση του μέσου Πινάτο από την Βενέτσια. Πουλήθηκε βέβαια ο έμπειρος μέσος και εκ των αρχηγών της ομάδας, Μισιρόλι, στην Σπαλ αλλά κι αυτή η κίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο της πλήρους ανανέωσης. Το πρώτο δείγμα εξάλλου ήταν επιτυχημένο αφού για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου επιβλήθηκε 5-1 εντός έδρας της Τερνάνα και πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο βασικός πέρυσι στο δύτερο μισό της σεζόν Ουρουγουανός αμυντικός, Λέμος, και ο βασικός πέρυσι, έμπειρος αμυντικός Πελούζο. Ο Ντε Τσέρμπι θέλει να ρισκάρει όσο το δυνατόν λιγότερο στην πρεμιέρα και τοποθετεί 4 νεοαποκτηθέντες στο αρχικό σχήμα. Ο λόγος για τους κεντρικούς αμυντικούς Φεράρι και Μανιάνι, και τους επιθετικούς Ντι Φραντσέσκο και Κέβιν Μπόατενγκ. Ο τελευταίος θα τοποθετηθεί μάλιστα στην κορυφή.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-3-3) Κονσίλι – Λιρόλα, Φεράρι, Μανιάνι, Ροτζέριο – Σένσι, Μανιανέλι, Ντάνκαν – Μπεράρντι, Μπόατενγκ, Ντι Φραντσέσκο

Η επιρροή του Σπαλέτι στο παιχνίδι της φάνηκε από την πρώτη σεζόν του Ιταλού προπονητή στον πάγκο της, ωστόσο το περσινό ρόστερ δεν ήταν αρκετό για να φέρει κάποια μεγάλη επιτυχία. Έτσι η διοίκηση των νερατζούρι φρόντισε φέτος να ικανοποιήσει αρκετές από τις επιθυμίες του 59χρονου τεχνικού και πλέον υπάρχουν φιλοδοξίες για μία δυνατή σεζόν σε κάθε διοργάνωση. Ο δανεισμός του Σενεγαλέζου επιθετικού Μπαλντέ από την Μονακό ήταν η τελευταία μεταγραφική κίνηση και πλέον είναι στο χέρι του Σπαλέτι να τους αξιοποιήσει όλους σταδιακά. Στις δηλώσεις του έχρισε φαβορί και φέτος την Γιουβέντους αλλά δήλωσε πως υπάρχουν ακόμα 4-5 ομάδες μαζί με την Ίντερ που μπορούν να διεκδικήσουν το σκουντέτο.  Έκανε ειδική αναφορά στον Ουρουγουανό μέσο Βετσίνο, λέγοντας πως περιμένει περισσότερα από αυτόν φέτος, τώρα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού αλλά και για τον Κροάτη μέσο Μπρόζοβιτς, τον οποίο θεωρεί πολύτιμο γρανάζι στην μηχανή των νερατζούρι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ο νεοαποκτηθείς Βέλγος μέσος Ναϊνγκολάν. Αμφίβολη η συμμετοχή του βασικού πέρυσι Σλοβάκου κεντρικού αμυντικού Σκρίνιαρ. Πέντε νεοαποκτηθέντες στο πιθανό αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων. Ο λόγος για τον Κροάτη δεξιό μπακ Βρσάλικο, τον Ολλανδό στόπερ Ντε Βρι, τον Ιταλό μέσο Πολιτάνο, τον Γκανέζο μεσοεπιθετικό Ασαμόα και τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό Λαουτάρο Μαρτίνεζ.

Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1)  Χαντάνοβιτς – Βρσάλικο, Μιράντα, Ντε Βρι, Ντάλμπερτ – Μπρόζοβιτς, Βετσίνο – Πολιτάνο, Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Ασαμόα – Ικάρντι

Εκτίμηση

Περιμένουμε την Ίντερ δυνατή φέτος και σίγουρα θέλει να μπει με το δεξί στην νέα σεζόν. Η Σασουόλο θεωρώ ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να αποδώσει όσα θέλει ο νέος προπονητής της. Το διπλό βέβαια δεν αποτελεί στοιχηματική ευκαιρία στο 1.60. Προτιμότερο να περιμένω στο live μήπως και ανέβει λίγο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ