«Ζόρια» για τον Μουρίνιο

«Ζόρια» για τον Μουρίνιο

Υπό αμφισβήτηση ο Πορτογάλος, δείχνει να μην ελέγχει την ομάδα του και χρειάζεται άμεσα ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Τότεναμ, ώστε να αναστρέψει την κατάσταση

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας. Μέτρια κύλησε το ΣΚ ναι μεν με ένα ταμείο κάθε μέρα, αλλά στην «σούμα» είμαστε στα ίδια. Δευτέρα σήμερα και στόχος να μπούμε με το «δεξί» σε μία εβδομάδα γεμάτη αγώνες, ενώ την επόμενη ακολουθεί ρεπό για τα περισσότερα πρωταθλήματα λόγω εθνικών ομάδων.

Πρώτο παιχνίδι για σήμερα το ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Τότεναμ. Ίσως το τελευταίο του Μουρίνιο; Δεν ξέρω θα δείξει από το αποτέλεσμα, αλλά θεωρώ πως αργά ή γρήγορα αυτό θα γίνει. Υπό αμφισβήτηση ο Πορτογάλος, δείχνει να μην ελέγχει την ομάδα του και χρειάζεται άμεσα ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να αναστρέψει την κατάσταση. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από ισχυρό «χαστούκι» μετά την ήττα της με 3-2 από την Μπράιτον, δεν παύει όμως εντός έδρας να είναι πάντα πιο ισχυρή. Απέναντί της η εξαιρετική πάντα Τότεναμ, αλλά κυρίως επιθετικά, διότι αμυντικά δεν βγάζει καμία ασφάλεια, έχοντας δεχτεί γκολ και από Νιούκαστλ και από Φούλαμ. Σταθερότητα αμυντικά δεν βγάζουν όμως ούτε και οι γηπεδούχοι, έχοντας και τον Ντε Χέα σε «κακό φεγγάρι». G/G λοιπόν σε απόδοση 1.75.

Συνεχίζω με μία τριάδα. Πρώτα θα πάω στα δικά μας και στο παιχνίδι της Λαμίας με αντίπαλο τον Άρη. Δύσκολο πρόγραμμα για τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα της σεζόν, που καλούνται με όπλο την έδρα τους να βρουν και φέτος τους βαθμούς που χρειάζονται για να σωθούν. Από την άλλη έχουμε τον γεμάτο ενθουσιασμό Άρη, που επιστρέφει στα «μεγάλα σαλόνια», ενισχυμένος αρκετά μεταγραφικά και με στόχο όχι μόνο την απλή παραμονή. Εξαιρετική η εικόνα των «κιτρινόμαυρων» στα φιλικά προετοιμασίας, θεωρώ πως το Χ2 στο 1.47 είναι εξαιρετικό.

«Πάω» Τουρκία και στο παιχνίδι της Μπασακσεχίρ με την Ακίσασπορ. Οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν το Σούπερ Καπ, ωστόσο στις πρώτες 2 αγωνιστικές μετρούν μόλις έναν βαθμό, ενώ σήμερα θα στερηθούν λόγω τιμωρίας τον καλύτερο τους επιθετικός, Σελέζνεφ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Κασίμπασα και μάλιστα στις καθυστερήσεις, σε ένα παιχνίδι όπου ήταν καλύτεροι. Εξαιρετική η Μπασακσεχίρ εντός έδρας, πέρσι είχε μόλις μία ήττα. Δεν θα είναι εύκολος ο άσος (1.44), αλλά θα μπει στις επιλογές μου.

Τελειώνω αυτή την τριάδα με το παιχνίδι της Μαχαδαόντα κόντρα στην Μαγιόρκα. Σε ουδέτερο γήπεδο αγώνας ανάμεσα σε 2 ομάδες που φέτος ανέβηκαν στην κατηγορία, αλλά ωστόσο τις χωρίζουν πολλά. Άπειροι οι γηπεδούχοι, δέχτηκαν άνετα την ήττα στην πρεμιέρα από τη Σαραγόσα και με απουσίες κάποιων εκ των βασικών της. Με ενθουσιασμό και ενισχυμένη από την άλλη η Μαγιόρκα θέλει να ισχυροποιηθεί στην κατηγορία, έχει καλύτερο ρόστερ και το έδειξε και στην πρεμιέρα νικώντας εντός έδρας την Οσασούνα με 1-0. Πιθανό το διπλό, θα κινηθώ εκ τους ασφαλούς στο Χ2 και στο 1.40.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ