Θα πέσουν «κορμιά» στην Κροατία

Θα πέσουν «κορμιά» στην Κροατία

Ο Γιάννης Τσιακίρης στρέφει την προσοχή του στο Champions League με τα δύο ματς των Ντιναμό Κιέβου και Ντιναμό Ζάγκρεμπ να συγκεντρώνουν το ποντάρισμά του.

Η σημαντικότερη εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες είναι αυτή, αφού έχουμε την ευκαιρία μετά από πολλά χρόνια να δούμε 2 ελληνικές ομάδες σε ομίλους του ΤΣΛ, ενώ και ο Ολυμπιακός βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του Γιουρόπα. Σημαντικό επίσης και για την επίσημη βαθμολογία και κατάταξη της χώρας. Σήμερα στην μάχη ρίχνεται πρώτη η ΑΕΚ, που καλείται να διαχειριστεί το σκορ του πρώτου αγώνα για να σφραγίσει το εισιτήριο.

Ωστόσο στοιχηματικά θα ασχοληθώ με τα άλλα παιχνίδια και ξεκινώ τις αναλύσεις μου από το παιχνίδι της Κροατίας με τη Ντ. Ζάγκρεμπ να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ελβετίας Γιούνγκ Μπόις, που στοχεύει στην πρώτη της συμμετοχή στην ιστορία της στους ομίλους του ΤΣΛ. Με 1-1 έληξε το πρώτο ματς που αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον σημερινό επαναληπτικό. Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημά του, χάνοντας πολλές ευκαιρίες ειδικά στο β’ μέρος. Από την άλλη οι Κροάτες με 13 βαθμούς διατηρούνται μόνοι πρώτοι στο πρωτάθλημά τους παραμένοντας αήττητοι μετά από 5 αγωνιστικές, ενώ εντός έδρας στα τελευταία 9 παιχνίδια τους μετρούν 8 νίκες και μία ισοπαλία. Δίκαια λοιπόν θεωρώ πως έχουν τον πρώτο λόγο στην πρόκριση, όμως οι Ελβετοί ζουν για αυτό το ματς και θα το παλέψουν μέχρι τέλους. Εξαιρετικό το στατιστικό που έχουν στα εκτός έδρας ματς, αφού σκοράρουν για 26 σερί επίσημα παιχνίδια μακριά από το γήπεδό τους, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. G/G λοιπόν σε απόδοση 1.65.

Συνεχίζω με το παιχνίδι της Ντ. Κιέβου κόντρα στον Άγιαξ. Το 3-1 του πρώτου αγώνα χρίζει φαβορί για την πρόκριση ξεκάθαρα τους Ολλανδούς, που δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση επικρατώντας το Σάββατο με 5-0 της νεοφώτιστης Έμμεν σκοράροντας έτσι για 6 σερί επίσημο ματς φέτος, παραμένοντας αήττητοι σε όλα. Δίκαιο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ να είναι ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Από την άλλη έχουμε την Ντ. Κιέβου που πριν το ματς με τον «Αίαντα» σε 7 επίσημα ματς είχε δεχτεί μόλις 1 γκολ. Επηρεασμένη από την εύκολη ήττα αλλά και με το μυαλό της στον επαναληπτικό η Ντ. Κιέβου το Σάββατο έφερε 1-1 εκτός έδρας με την Τσερνομόρετς, με την ισοφάριση να έρχεται στα τελευταία λεπτά και έμεινε στο -2 από την κορυφή. Θεωρώ πως οι Ουκρανοί θα τα δώσουν όλα σήμερα, μπορούν να πετύχουν την ανατροπή, ωστόσο θα κινηθώ συντηρητικά γιατί δεν ξέρω πως θα καταλήξει το παιχνίδι αν σκοράρουν πρώτοι οι φιλοξενούμενοι, που σίγουρα δεν θα κάτσουν παρατηρητές στον αγώνα. Over 2 στο ικανοποιητικό 1.33.

 

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ