Winmasters.gr: Ραντεβού με την ιστορία του ο Δικέφαλος του Βορρά!

Winmasters.gr: Ραντεβού με την ιστορία του ο Δικέφαλος του Βορρά!

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα με πλήθος στοιχηματικών επιλογών - Σούπερ ειδικά στοιχήματα* σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις - Πλήρης λίστα υποψήφιων σκόρερ αγώνα.

LiveTV στη winmasters.gr. Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ζωντανά στην οθόνη σου.*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Και τώρα η σειρά του ΠΑΟΚ! Μετά την ισοπαλία-θρίαμβο (1-1) στο «Ντα Λουζ», ο ΠΑΟΚ θα παίξει επί ίσοις όροις την πρόκριση στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Μπενφίκα μέσα στην έδρα του. Θα καταφέρει άραγε ο «Δικέφαλος τους Βορρά» να στείλει στο καναβάτσο τους «Αετούς της Λισαβόνας», δίνοντας αυτός το μεγάλο «παρών» το φθινόπωρο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και δικαιώνοντας τις ελπίδες των απανταχού φίλων του; Όλες οι απαντήσεις απόψε στις 22:00, όπου οι μαχητές του Ρασβάν Λουτσέσκου θα προσπαθήσουν να κρατήσουν απόρθητο το κάστρο της «Τούμπας».

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ίδια στιγμή, η winmasters.gr διαθέτει μια ευρεία γκάμα αγορών για τη μεγάλη ρεβάνς του ΠΑΟΚ προς τέρψιν των πιο ευφάνταστων παικτών! Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, όλα τα εγγεγραμμένα μέλη έχουν την ευκαιρία να βρουν στοιχηματικές επιλογές για Ημίχρονα, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, αλλά και έξυπνα ειδικά στοιχήματα* για Νίκη μιας ομάδας χωρίς να δεχθεί γκολ, Νίκη μιας ομάδας έχοντας βρεθεί πίσω στο σκορ, Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, Αμφίσκορο ματς χωρίς να λήξει ισοπαλία, Πολλαπλά σκορ, Σκορ με πέναλτι και Αυτογκόλ σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις. Παράλληλα, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να προβλέψουν τον πρώτο και τελευταίο σκόρερ της αναμέτρησης μέσα από μια πλήρη λίστα παικτών!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ