Περιμένοντας τους «προσκυνητές»

Περιμένοντας τους «προσκυνητές»

Ο Μάνος Κασσωτάκης... αδιαφορεί για τα προκριματικά του Champions League και προσεγγίζει στοιχηματικά το League Cup Αγγλίας και την αναμέτρηση Μίλγουολ - Πλύμουθ.

Kαλησπέρα σας. Το πρώτο γκολ που έψαχνε τη φετινή σεζόν η Κάρντιφ ήρθε στο 77’ στο ματς με τη Νόριτς, ήταν όμως το …γκολ της τιμής, έχασε 1-3 και μαζί κατέστρεψε το 2-3 γκολ του 2.00 και τον άσο του 1.97 σε μια πολύ κακή βραδιά για τη στήλη. Με το σκορ 0-1 μέχρι το 64’, δύο γκολ σε πέντε λεπτά το έκαναν 0-3, στο 77’ ματς «τελείωσε» και το 2-3 γκολ.

Μετά από τέτοιο κάζο, πώς να εμπιστευτείς πάλι το Λιγκ Καπ και με την ίδια επιλογή; Kι όμως, η αναμέτρηση Μίλγουολ-Πλιμουθ δείχνει να αξίζει τον κόπο. Τα «λιοντάρια» έρχονται από δύο σερί ήττες (στο Γιόρκσιρ και οι δύο), ο Νιλ Χάρις γκρίνιαξε για την άμυνα, μέχρι και τον τερματοφύλακα σκοπεύει να αλλάξει. Απέναντι της θα βρει την ουραγό της Λιγκ 1, που έχασε 5-1 στην έδρα της από την πρωτοπόρο Πιτέρμπορο. Οι «προσκυνητές» θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις της βαριάς ήττας, η Λιγκ 1 βέβαια μετράει περισσότερο από το Λιγκ Καπ αυτή τη στιγμή δεδομένες οι αλλαγές.

Ανάξια αναφοράς η απόδοση του άσου, η Μίλγουολ μπορεί να πάρει τη νίκη, τη σεζόν 2011-12 έφτασε στον γ’ γύρο του Λιγκ Καπ αποκλείοντας την Πλίμουθ, η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί απόψε. Με τις αλλαγές των δύο ομάδων δεδομένες, το γεγονός ότι η Μίλγουολ ζορίζεται στο γκολ, αλλά και το ότι η Πλίμουθ δεν θέλει να υποστεί ακόμα μια βαριά ήττα, μας ωθεί στο 2-3 γκολ, που βρίσκουμε στο 2.02.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ