Ασγκαμπάτ, Θεσσαλονίκη, Σάλτσμπουργκ, Σάο Πάολο…

Ασγκαμπάτ, Θεσσαλονίκη, Σάλτσμπουργκ, Σάο Πάολο…

Ο Νίκος Μποζιονέλος παραθέτει τις προτάσεις του για σήμερα σε ΠΑΟΚ-Μπενφίκα και τρία ακόμα παιχνίδια.

Με (μικρή) χασούρα χθες. Κόντρα στο… ρεύμα, που ήταν τα bets στο Κροάτες, πληρωθήκαμε από τη Γιουνγκ Μπόις ωστόσο δεν κάλυψε τις… ήττες.

Η Τιανζίν Κουανζιάν ηττήθηκε με δύο γκολ διαφορά, προκαλώντας εκνευρισμό με τις δύο φάσεις που έχασε στο τέλος, η Γκρέμιο πέρασε (στα πέναλτι!) αλλά η Ατλέτικο Νασιονάλ έβαλε ένα, νωρίς και… έμεινε εκεί.

Ας είναι. Για να δούμε και τα σημερινά.

Champions League Ασίας: έγραψε και ο Δημήτρης Σιώρης για το Τζέονμπουκ – Σουγόν, πρώτος προημιτελικός, σήμερα (13:00), «εμφύλιος» νοτιοκορεάτικος και με τον άσο να έχει πέσει πια στο 1.55 καθώς παραιτήθηκε ο αξιότιμος Σέο Τζουνγκ Γουόν και στον πάγκο θα κάτσει σήμερα ο βοηθός του, Λι Μπιουνγκ Κέουν. Πρόπερσι η Τζέονμπουκ ήταν πρωταθλήτρια Ασίας και πέρυσι εκτός θεσμού, ούσα τιμωρημένη για στημένα ματς. Το να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές δε, είναι μόλις στο 1.65. Ίσως έχει τύχη το 2.05 στο 203, γκολ, απλή αναφορά και το βλέπουμε στο live betting.

AFC Cup: είναι κάτι σαν το… Europa League, της Ασίας. Ξεκίνησε από το 2004 και συνήθως το κατακτούν ομάδες από χώρες της Μέσης Ανατολής, π.χ. 3 φορές το πήρε η Αλ Κουβεΐτ (από το Κουβέιτ), από 2 η Αλ Φαϊσαλί (Ιορδανία) και η Αλ Κουβά αλ Ζαουιγιά (Ιράκ), μέχρι και η Αλ Ιτιχάντ της μαρτυρικής Συρίας. Ρεβάνς στα ημιτελικά της ανατολικής ζώνης, χθες η 25η Απριλίου από τη Βόρεια Κορέα (σ.σ. κάπου διάβασα ότι ήταν και ο Κιμ στο γήπεδο!) διέλυσε με 9-1 τη Χόουμ Γιουνάιτεντ από τη Σιγκαπούρη, σήμερα στις 14:30 (ήτοι, 17:30 τοπική) παίζουν h Αλτίν Ασίρ από το Τουρκμενιστάν με την Μπενγκαλούρου από την Ινδία.

Η Αλτίν Ασίρ ιδρύθηκε μόλις το 2008, εδρεύει στην πρωτεύουσα (Ασγκαμπάτ) του Τουρκμενιστάν, όπου κυριαρχεί στη δεκαετία με τέσσερις τίτλους (τα ισάριθμα τελευταία έτη), απόρροια του ζάπλουτου ιδιοκτήτη της, Γκιουρμπανμιράτ Χοζαγκελντίεφ ενώ προπονητής είναι ο… γιός του και παράλληλα εκλέκτορας της εθνικής, Γιαζγκουλί Χοζαγκελντίεφ. Το ρόστερ της δε, απαρτίζεται αποκλειστικά από Τουρκμένιους.

Η Μπενγκαλούρου, που βρίσκεται στη νότια πολιτεία της Καρνάτακα, μετέχει στο «φρέσκο» ακόμη (από το 2014) πρωτάθλημα Ινδίας όπου μετέχουν μόλις δέκα ομάδες, πέρυσι έχασε τον τίτλο στα πλέι οφ. Από φέτος έχει προπονητή των Ισπανός Κάρλες Κουαδράτ, παλιό αμυντικό της Σαμπαντέλ και βοηθό του Φρανκ Ράικαρντ σε Γαλατασαράι και εθνική Σαουδικής Αραβίας. Στο ρόστερ της υπάρχουν ο Ισπανός στόπερ Χουανάν (άλλοτε σε Ουέλβα και Λεγανές), ο εξτρέμ Γκιέλτσεν από το Μπουτάν, ο Αυστραλοεσθονός (!) χαφ Πααρτάλου και ο 33χρονος Βενεζουελάνος σταρ φορ Μίκου, πρώην παίκτες των Σέλτικ, Ράγιο και Χετάφε.

Στο πρώτο ματς στην Μπανγκαλόρ οι Τουρκμένιοι νίκησαν με 3-2, ήταν με τρία γκολ μπροστά ως το 46’. Ο άσος ανέβηκε πολύ, από το 1.45 στο 1.83. Το να βάλουν πάλι γκολ οι της Αλτίν Ασίρ, ήτοι over 1,5 είναι στο αξιόλογο 1.75.

Champions LeagueΗ Μπενφίκα και τις πέντε τελευταίες σεζόν ήταν στους ομίλους, αλλά χωρίς να περάσει από προκριματικά ενώ έχει μόνο ένα διπλό στα τελευταία εννιά (1-2-7) στην Ευρώπη, στο Κίεβο. Ωστόσο φέτος είναι αήττητη στα επίσημα (3-3-0), δύσκολο το έργο το ΠΑΟΚ απόψε στην Τούμπα… Το αμφίτερμα ωστόσο ίσως επιβεβαιωθεί εκ νέου, δεν είναι κακό το 1.80. Γκολ βρίσκει, το ζήτημα, και συνάμα ερώτημα, είναι το πώς θα αντιδράσει η Μπενφίκα στο 1-1 του «Λουζ». Κι αν βρει τρόπο αντίδρασης, φάσεις όμως φτιάχνει. Για σημείο, το διπλό έχει σταντάρει στο 2.40 – 2.45, το ‘γραψα κι από χθες ότι έχω κακό προαίσθημα.

Η PSV Αϊντχόφεν νικώντας με 3-2 στο Μπόρισοφ θα είναι απίθανο να αποκλειστεί απόψε από τους Λευκορώσους, πάντως έχει χάσει σε δυναμική τα τελευταία χρόνια. Πιθανό το ματς στο «Φίλιπς Στάντιον» να έχει εκ νέου γκολ και θέαμα μιας και την ΜΠΑΤΕ πρακτικά δεν την αποτρέπει κάτι από το να μπει για να κυνηγήσει το γκολ. Οι αποδόσεις όμως γενικώς είναι ασύμφορες, π.χ. το over 2,5 είναι μόνο στο 1.60.

Ανοιχτοί οι λογαριασμοί στην «Ρεντ Μπουλ Αρένα» με τη Σάλτσμπουργκ να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στη ρεβάνς του 0-0 του «Μαρακανά». Οι Σέρβοι θα δώσουν εκ νέου χώρους (είχαν μόνο 38% κατοχή στο πρώτο) αλλά είναι καλή στην κόντρα και αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει μονάδα δύο ήττες στα τελευταία 26 ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Ο Αστέρας νίκησε πέρυσι, φτάνοντας ως τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, σε Κολωνία και Πράγα (τα Σπάρτα), αποκλείστηκε χάνοντας στη Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ (1-0), δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Ναι μεν η Σάλτσμπουργκ έχει έξι σερί αποκλεισμούς πριν τους ομίλους αλλά η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αν το πιστέψει, μπορεί… Σε ασιατικό χάντικαπ το +1,25 του Αστέρα είναι στο αξιόλογο 1.72 και πληρώνεσαι σε νίκη ή ισοπαλία του, ενώ αν χάσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά έχεις μισή πληρωμή.

Copa Libertadoresτης μανικοτρίβελης, βλέπω, έγινε χθες, κρίμα που μια ψύξη με κρεβάτωσε από νωρίς και δεν τα είδα. Εντέλει η Ιντεπεντιέντε πήρε με 3-0 στα… χαρτιά το πρώτο ματς με τη Σάντος, και η χθεσινή ρεβάνς διεκόπη ελέω επεισοδίων, η Γκρέμιο απέκλεισε στα πέναλτι την Εστουδιάντες σκοράροντας το 2-1 στο 92’, σκορ του πρώτου αγώνα που βάσει κανονισμών οδηγεί απευθείας στα πέναλτι. Και η Ατλέτικο Νασιονάλ έχασε τον κώλο της, αλλά έμεινε στο 1-0 και αποκλείστηκε από την Τουκουμάν…

Αλλες τρεις ρεβάνς για τους «16» έχει απόψε. Η Ρίβερ Πλέιτ πήρε 0-0 από τη Ράσινγκ στο «Πρεσιντέντε Περόν», στον… εμφύλιο της Αργεντινής και δίκαια φαβοριτίζεται, στο 1.75 πλέον. Η Κορίνθιανς είχε χάσει με 1-0 από την Κόλο Κόλο στη Χιλή και η Κρουζέιρο, στον βραζιλιάνικο «εμφύλιο», είχε επιβληθεί 2-0 της Φλαμένγκο στο Ρίο.

Εξ αυτών, το αμφίτερμα ανάμεσα στις Βραζιλιάνες είναι στο 2.12 και δεν το αποκλείω. Ως σκέψη το αναφέρω. Πιο πολύ εξιτάρει η κόντρα της Κορίνθιανς που είναι ντεφορμέ πια.. Τουλάχιστον έτσι δείχνει, στο δε πρώτο ματς η «τιμάο» έχασε… μόνο με 1-0 αφού έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 54’ και άντεξε στο να μη δεχθεί δεύτερο. Βγαίνει σταδιακά η απειρία του προπονητή Οσμάρ Λος που κάθισε πριν κάνα δίμηνο άρον άρον στον πάγκο.
Η δε Κόλο Κόλο είναι σε καλό momentum, το Σάββατο επικράτησε 1-0 της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε στο clasico (με γκολ του Ινσαουράλδε, παρακαλώ!) και κατεβαίνει προσεκτικά απόψε στο Σάο Πάολο, με τον Λούκας Μπάριος στον πάγκο και φορτωμένο κέντρο ενάντια στους Βραζιλιάνους που δεν έχουν τον τιμωρημένο καλό μέσο Γκάμπριελ. Με το διπλό στο 5άρι, ξανά η αξία είναι στο ασιατικό και πληρώνει 1.70 το +0,75 των Χιλιανών, ήτοι πληρωμή σε νίκη τους ή ισοπαλία και μισή μίζα χαμένη αν ηττηθούν με ακριβώς ένα γκολ διαφορά.

Εν κατακλείδι, ένα ματς στο Τουρκμενιστάν με σέντρα στις 14:30 ώρα δική μας, τα γκολ στην Τούμπα (και με ειλικρινείς ευχές ο ΠΑΟΚ να τα καταφέρει…) και δύο με ασιατικό, τον Ερυθρό Αστέρα και τον Κόλο Κόλο. Όλα ως μονά αποδεκτά.
Για όσους δεν κατέχετε και πολύ, οδηγός για το ασιατικό χάντικαπ εδώ.
Κι ας ελπίσουμε η δεσποινίδα Καταρίνα Σρέτσκοβιτς να μην αναστατώσει τους παίκτες του Μιλόγεβιτς καθότι χάνουν την αυτοσυγκέντρωσή τους, ως έχουν παραδεχθεί, παρουσία της συναδέλφου (απολαύστε την).
Τα λέμε, πρώτα ο Θεός και η… ψύξη, αύριο. Με Europa. Αν βγει κάνα live betting, στο γκρουπ…

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ