Winmasters.gr: Για το καθήκον του ο Ολυμπιακός στο Νησί!

Winmasters.gr: Για το καθήκον του ο Ολυμπιακός στο Νησί!

Περισσότερες από 100 αγορές για το Μπέρνλι-Ολυμπιακός. Πλήθος ειδικών στοιχημάτων * σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις. Μπορεί σκοράρει ξανά πρώτος ή τελευταίος ο Κώστας Φορτούνης;

LiveTV στη winmasters.gr. Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ζωντανά στην οθόνη σου.*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Να επικυρώσει το εισιτήριο στους ομίλους του Europa League καλείται απόψε ο Ολυμπιακός στις 21:45 στον εκτός έδρας επαναληπτικό κόντρα στην Μπέρνλι! Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν στη Γηραιά Αλβιώνα με προίκα το 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» και από το 1ο κιόλας λεπτό του σημερινού παιχνιδιού είναι υποχρεωμένοι να δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα, ώστε να μην δώσουν το δικαίωμα στους Άγγλους να σηκώσουν κεφάλι, κλέβοντας την πρόκριση για τη συνέχεια στη 2η τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Την ίδια στιγμή, η winmasters.gr θα καλύψει live τη μάχη του Ολυμπιακού στο… Νησί με μια ευρεία γκάμα αγορών! Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, όλα τα εγγεγραμμένα μέλη μπορούν να βρουν στοιχηματικές επιλογές για Ημίχρονα, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, αλλά και έξυπνα ειδικά στοιχήματα* για Νίκη μιας ομάδας χωρίς να δεχθεί γκολ, Νίκη μιας ομάδας ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, Αμφίσκορο ματς χωρίς να λήξει ισοπαλία, Πολλαπλά σκορ, Σκορ με πέναλτι και Αυτογκόλ, έχοντας πάντα το δικαίωμα για γρήγορες αγορές (fast markets) και cash out*. Παράλληλα, όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προβλέψουν τον πρώτο και τελευταίο σκόρερ της αναμέτρησης μέσα από μια πλήρη λίστα παικτών.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ