
Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.
Οι μαγικές βραδιές του Champions League επιστρέφουν με το Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε να είναι αυτό που ξεχωρίζει. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (22:00): Πήρε αυτό που ήθελε από το πρώτο ματς στην Τουρκία η Μπενφίκα. Δεν έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και αναζητά τη νίκη στην έδρα της. Μια νίκη που θα την στείλει για ακόμη μια φορά στα αστέρια του Champions League. Άντεξε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε η παρέα του Μπρούνο Λάγκε, σε μια αναμέτρηση όπου αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου 20 λεπτά. Ο Φλορεντίνο δέχθηκε δύο κίτρινες σε διάστημα δύο λεπτών και θα απουσιάσει από τη μεγάλη ρεβάνς του Ντα Λουζ. Δύσκολη η αποστολή της Μπενφίκα κόντρα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Λάγκε να ποντάρει πολλά στον Βαγγέλη Παυλίδη, που δείχνει έτοιμος να οδηγήσει τους Λουζιτανούς στη Γη της Επαγγελίας. «Αν η Μπενφίκα αποκλειστεί από το Champions League, θα υποστεί οικονομικό πλήγμα. Πρέπει να προκριθούμε στο Champions League. Στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε αγώνες. Πρέπει να αξιολογούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Πρέπει να κερδίσουμε. Η Φενερμπαχτσέ είναι επίσης μια καλή ομάδα του Champions League. Έχουν μια ομάδα με πολύ υψηλή ποιότητα. Θα αγωνιστούμε ενάντια στη Φενέρμπαχτσε ως ένας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Ζητάμε από τους οπαδούς να μας δείξουν μεγάλη υποστήριξη», τόνισε ο Λάγκε, απευθύνοντας έκκληση στον κόσμο της Μπενφίκα.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (22:00): Στην αντίπερα όχθη, η Φενέρμπαχτσε αναζητά την υπέρβαση στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Κάτι που γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Ζοζέ Μουρίνιο, που ξέρει απέξω την Μπενφίκα, από τη θητεία του στην άκρη του πάγκου της Πόρτο. Η Φενέρ δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο ματς της Πόλης και η ανάγκη για γκολ στη Λισαβόνα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Οι Τούρκοι μπορεί να είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τον πολυπόθητο δρόμο προς την εστία της Μπενφίκα δεν τον βρήκαν ποτέ. Το θετικό για τον Ζοζέ είναι ότι είδε τη Φενέρμπαχτσε να… ξεμπουκώνει στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, κόντρα στην Κοτσαέλισπορ. Μετά από δύο διαδοχικά άσφαιρα 90λεπτα, σημείωσε τρία γκολ η Φενέρ, φτάνοντας στο τρίποντο. «Οι Talisca και Oğuz ήταν επίσης πολύ καλοί, αλλά σήμερα η ομάδα απέδωσε καλά. Ίσως οι ειδικοί στο στούντιο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαφωνήσουν με αυτά που λέω. Συνήθως βλέπουν πράγματα που εγώ δεν βλέπω. Νομίζω ότι σήμερα είχαμε τέλεια απόδοση και το αποτέλεσμα ήταν χαμηλότερο από αυτό που μας άξιζε», τόνισε ο Special One, φροντίζοντας να πετάξει τα… καρφιά του. Προς πάσα κατεύθυνση.
Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ)
ΘΕΛΤΑ – ΜΠΕΤΙΣ (22:00): Μέσα από τα χέρια της απώλεσε ένα μεγάλο τρίποντο η Θέλτα. Μια στιγμή αδράνειας στο φινάλε του αγώνα στάθηκε αρκετή για να της στερήσει το διπλό στο San Moix. Ο Ρουέντα έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Κλαούντιο Γιράλδεζ, με το σοκ να έρχεται στο 88ο λεπτό του αγώνα. Στο 1-1 έκατσε η μπίλια, με την Θέλτα να πετάει στα σκουπίδια την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. Δεύτερο ματς πρωταθλήματος δίχως τρίποντο για την ομάδα του Κλαούντιο Γιράλδεζ, που εμφανίζει θέματα στα μετόπισθέν της. «Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα για να παίξουμε εναντίον της Μπέτις μετά την τεράστια προσπάθεια που καταβάλαμε σήμερα λόγω των θερμοκρασιών και του πόσο δύσκολο είναι να παίξουμε τόσα πολλά παιχνίδια σε αυτό το στάδιο της σεζόν, αλλά έχουμε μια δυνατή ομάδα για να μπορέσουμε να ανακάμψουμε και να βρεθούμε σε καλή φυσική κατάσταση εναντίον της Μπέτις», τόνισε ο κόουτς της Θέλτα. Σειρά παίρνει η εντός έδρας μάχη κόντρα στην Μπέτις, με τη Θέλτα να θέλει να διευρύνει το θετικό σερί της. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις πέντε τελευταίες συναντήσεις με τους Ανδαλουσιανούς μετράνε οι γηπεδούχοι.
ΘΕΛΤΑ – ΜΠΕΤΙΣ (22:00): Με τον Λο Σέλσο να αναλαμβάνει τον ρόλο του σωτήρα, πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο εφετινό ισπανικό πρωτάθλημα η Μπέτις. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, παίρνοντας από το χεράκι την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Την Αλαβές έριξε στο καναβάτσο η Μπέτις, σπάζοντας το ρόδι στην εφετινή La Liga. Καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, μπορούσε να φτάσει σε υψηλότερα επίπεδα τον δείκτη του σκορ. Το σημαντικό είναι ότι η δουλειά έγινε, με την Μπέτις να έχει μπροστά της την επόμενη πρόκληση: Αυτή, κόντρα στη Θέλτα. Στο Βίγκο. Τελευταία υποχρέωση πριν τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, με τους Ανδαλουσιανούς να θέλουν να πάνε με ηρεμία στο break. «Έπαιξαν δύο παιχνίδια και δεν τα κέρδισαν, αλλά η Θέλτα έχει έναν προπονητή που γνωρίζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ακόμα αυτά τα δύο παιχνίδια», τόνισε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Επιδημία τραυματισμών στο στρατόπεδο της Μπέτις, τις υπηρεσίες των Πάου Λόπεζ, Μαρκ Ρόκα, Γιορέντε και Ντεόσα θα στερηθεί κόντρα στη Θέλτα ο Χιλιανός προπονητής.
Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΘΕΛΤΑ – ΜΠΕΤΙΣ)
Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.