Με την ποιότητα και την κλάση σε απόδοση 2.75!

Με την ποιότητα και την κλάση σε απόδοση 2.75!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφει. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview. 

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (17:15): Με την αποχώρηση του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, έκλεισε και ένα σημαντικό κεφάλαιο στην χώρα των Βάσκων. Η αποχώρηση του έμπειρου κόουτς, οδήγησε την Ρεάλ Σοσιεδάδ σε μια νέα εποχή. Που συνοδεύεται από προβλήματα και στραβοπατήματα. Συνεχίζει να αγνοεί τη λέξη «νίκη» η Ρεάλ Σοσιεδάδ, που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και από το Νουέβο Κάρλος Ταρτιέρε. Παρόλο που κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης η ομάδα του Σέρχιο Φρανσίσκο, δεν κατάφερε να τσιμπήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 1-0 έκατσε η μπίλια, με την Οβιέδο να κάνει την ζημιά στους Βάσκους. Στους δύο πόντους μετά από τρεις αγωνιστικές η Ρεάλ Σοσιεδάδ και με τον κίνδυνο να διευρυνθεί το αρνητικό της σερί. Μιας και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης. «Προσπαθήσαμε να μελετήσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά, είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Καταλαβαίνουμε ότι, στην καλύτερη δυνατή εκδοχή μας, είμαστε ικανοί να δημιουργούμε ευκαιρίες και παίζουμε εντός έδρας. Οι οπαδοί είναι με το μέρος μας. Η Ρεάλ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες σε μεταβατικό στάδιο. Δουλεύουμε καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αυτή η νίκη δεν έχει έρθει, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να έρθει αύριο», τόνισε ο Σέρχιο Φρανσίσκο, που εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη μάχη με τους Μαδριλένους.

Δες εδώ τρομερές αποδόσεις και προσφορές από την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία την Elabet.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (17:15): Με το απόλυτο πήγε στην διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων η Ρεάλ Μαδρίτης. Το 3/3 στο ξεκίνημα της νέας του περιπέτειας στην ισπανική πρωτεύουσα έχει κάνει ο Τσάμπι Αλόνσο, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την «βασίλισσα». Η Μαγιόρκα ήταν το τρίτο… θύμα στη σειρά για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλο που βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, δεν αγχώθηκε η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο. Μάλιστα, κατάφερε να φέρει… τούμπα την κατάσταση μέσα σε ένα λεπτό. Με γκολ των Γκιουλέρ και Βινίσιους. Η δουλειά έγινε για τους Μαδριλένους και σειρά παίρνει μία δύσκολη αποστολή στη χώρα των Βάσκων. Κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Κάτι παραπάνω από ιδιαίτερο το σημερινό παιχνίδι για τον 43χρονο τεχνικό, μιας και επιστρέφει ως αντίπαλος στο Σαν Σεμπαστιάν. «Μπορούν, το έχουν κάνει πολύ καιρό πριν. Δεν αποκλείεται. Το γεγονός ότι δεν το έχουμε κάνει μέχρι στιγμής δεν είναι τίποτα. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα από μόνο τρία παιχνίδια», τόνισε ο Τσάμπι Αλόνσο για το αν μπορούν να παίξουν μαζί οι Βινίσιους, Εμπαπέ και Ροντρίγκο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Τζουντ Μπέλιγχαμ: «Θέλω να είμαι λίγο αισιόδοξος και ελπίζω να είναι έτοιμος πριν από τον Οκτώβριο. Κάνει μερική προπόνηση χωρίς επαφή, αλλά ο Τζουντ καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην ανάρρωσή του. Ας δούμε αν μπορεί να κάνει βήματα μπροστά την επόμενη εβδομάδα και όταν νιώσουμε καλά, θα τον περιμένουμε».

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (18:00): Αν και τα… χρειάστηκε και απέναντι στον Βόλο, ο Ολυμπιακός τελικά κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Πανθεσσαλικό (2-0). Η ομάδα της Μαγνησίας πρόβαλε σθεναρή αντίσταση στους Πειραιώτες, ωστόσο το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρήκε τις λύσεις χάρη στα γκολ των:

Τσικίνιο (77’)

Ρέτσου (85’)

Η αλήθεια είναι πως η εικόνα των Πειραιωτών δεν πείθει στην παρούσα φάση, ωστόσο το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης.  Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς, απολογισμό 4 γκολ υπέρ και 0 κατά.

Δηλώσεις Μεντιλίμπαρ

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τόνισε:

«Την προηγούμενη εβδομάδα κάναμε προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη και στη συνέχεια πήραμε τρεις μέρες άδεια για να φρεσκάρουμε το μυαλό μας. Συνεχίσαμε το πρόγραμμά μας από τη Δευτέρα και οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας ήταν πολύ καλές.

Είχαμε τις καλύτερες συνθήκες, οπότε πιστεύω πως θα είμαστε ξεκούραστοι και δυνατοί.

Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά πιο σημαντικό από όλα είναι το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Αν κάποιος πιστεύει πως θα κερδίσουμε μόνο με το όνομα, κάνει μεγάλο λάθος.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να προετοιμαστούμε σωστά για τα επόμενα. Όποιος υποτιμάει παιχνίδια μπορεί να το πληρώσει».

10 Δωρεάν Προγνωστικά: Δείτε τις επιλογές στο στοίχημα σήμερα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (18:00): Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός έχει πραγματοποιήσει ένα κάκιστο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, μετρώντας δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα ήταν η εντός έδρας ήττα (0-1) από τον ΟΦΗ. Το αξιοσημείωτο για την ομάδα του Κριστιάνο Μπάτσι είναι το γεγονός πως σε 180’ αγωνιστικά λεπτά δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Βαθμολογική θέση: 12η

Γκολ υπέρ: 0

Γκολ κατά: 3

Νίκες: 0

Η επόμενη αποστολή του Πανσερραϊκού είναι εκτός έδρας απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, η ομάδα έδωσε φιλικό με τον Ηρακλή, μένοντας στο 0-0.

Μεταγραφική ενίσχυση

Στη Ρωσία θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Ίγκορ Κάλινιν στον Πανσερραϊκό.

Ηλικία: 29 ετών

Θέση: Αριστερός μπακ

Προηγούμενη ομάδα: Ροστόφ (έμεινε ελεύθερος)

Συμβόλαιο: Ένας χρόνος με τα «λιοντάρια»

Άφιξη: Απόψε στις Σέρρες για να υπογράψει

Ήξερες ότι…

Όταν παίζει εντός έδρας, ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν έχει χάσει από τον Πανσερραϊκό στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις τους.

Ο Ολυμπιακός κερδίζει το πρώτο ημίχρονο στο 38% των αγώνων του, ενώ ο Πανσερραϊκός μόλις στο 26%.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ