Σαν στο σπίτι της…

Σαν στο σπίτι της…

Αναλυτική πρόβλεψη για το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στην Μισρ Λελ Μακάσα και την Ελ Μάσρι για το πρωτάθλημα Αιγύπτου.

Με το γκολ της Μπούρσασπορ στο 86′ έκλεισε με κέρδος η Κυριακή. Το χρειαζόμουν…  Goal/goal εκεί, ασούκλα ο Αρης, goal/goal και στην Αίγυπτο, καλά ήταν.

Χάθηκαν η Σεντ Ετιέν (σ.σ. θέλει και σχόλιο;) σε δυάδα με την Ακχμάτ, και το Παραλίμνι (κακή έμπνευση, κακή μελέτη). Πέρασε και το διπλό live με την Αρσεναλ, ποσταρίστηκε ως πάντα στο γκρουπ.

Χάρηκα που απέφυγα Βαλένθια, Αντερλεχτ, Χάμαρμπι και Σάλκε (έκαψαν πολύ κόσμο σήμερα), μετάνιωσα που δεν πίστεψα παραπάνω τη Ρεν και την Ντινάμο Μόσχας, αλλά είπαμε: μετά Χριστόν, όλα το μυαλό τα βλέπει πιο καθαρά.  Κυρίως χάρηκα, επειδή μου έφαγε ώρα να βρω info, η αναφορά στις ελλείψεις της Αλ Αχλι στην Αίγυπτο, 1.35 έδινε και κόλλησε στο 0-0.

Λίγα τα σημερινά. Από τα… δικά μας, παραδόξως ο Λεβαδειακός κρατιέται ψηλά αν και η κατάσταση στον Απόλλωνα, με την απόλυση μετά (σοβαρότατων!) καταγγελιών του Βαλεριέν Ισμαέλ και την προσωρινή διαδοχή του από τον Λευτέρη Βελέντζα, δεν το δικαιολογεί. ΟΚ, αρχή είναι ακόμη, νομίζω ότι σε draw no bet καλύπτονται οι Βοιωτοί, στο τίμιο 1.57.

Παναιτωλικός και ΟΦΗ έχουν επιθετική λογική για τέτοια ματς, το αμφίτερμα είναι στο 2.08 και το over 2,5 στο 2.45, ήτοι το ασιατικό over 2 είναι στο 1.88 (με επιστροφή μίζας σε ακριβώς δύο γκολ) και το αντίστοιχο ασιατικό στο over 1,75 (με μισή πληρωμή σε ακριβώς δύο γκολ και πλήρη σε 2+ γκολ) είναι στο 1.75.

Υπάρχει κι ένα ματς στην Αίγυπτο, Μισρ Λελ Μακάσα – Ελ Μάσρι στο Φαγιούμ, περίπου 100 χλμ. μακριά από το Κάιρο. Η Μισρ πήρε την άνοδο για πρώτη φορά το 2009-10 στα… σαλόνια ενώ το 2016-17 βγήκε δεύτερη, παίζοντας και στο Champions League της ηπείρου, όπου όμως αποκλείστηκε γρήγορα, τον Φεβρουάριο, από τη σενεγαλέζικη Ζενερασιόν, μη δίνοντας μάλιστα τη ρεβάνς στο γήπεδό της αλλά στο αχανές εθνικό στάδιο του Καΐρου, ελέω των γνωστών θεμάτων στη χώρα. Και κατόπιν άλλαξε προπονητή, φέρνοντας τον Ταλαάτ Γιουσέφ που όμως είναι ήδη υπ’ ατμόν. Και έχει ξεκινήσει άσχημα, με 1-0-3 έως τώρα στην αιγυπτιακή Premier League με μόνη νίκη στις 8/8, εκτός, επί της Αλ Μόκαουλουν.

Η Αλ Μάσρι έχει από το 2015 προπονητή τον γνωστό μας, από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ το 1990-91, Χοσάμ Χασάν, επί σειρά ετών σε θέση general manager ήταν και ο έτερος της Τούμπας τότε, Αχμέντ Χασάν, που όμως πήγε στο ίδιο πόστο στην Πύραμιντς. Επί ημερών Χασάν η Αλ Μάσρι είναι σταθερά στην πρώτη τετράδα, μετέχοντας και στο Confederation Cup της CAF (σ.σ. σαν το… Europa League), στο φετινό έκανε τρεις προκρίσεις στα προκριματικά και βγήκε 2η στον όμιλό της, πίσω από τη μαροκινή Μπεκράν, την Τετάρτη επικράτησε 2-0 της αδύναμης Αλ Χιλάλ του Σουδάν με τέρματα των Γκρέντο και Μαρσέλο, στην τελευταία αγωνιστική του γκρουπ.

Εμβληματική φυσιογνωμία μπροστά ο 30χρονος φορ Αχμέντ Γκομάα, στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με 1-2-1, μόνο ήττα από την Αλ Αχλι ένα μήνα πριν και μόνη νίκη στην πρεμιέρα επί της Ελ Γκουνάχ, δύο σερί ισοπαλίες με 2-2 στα ισάριθμα τελευταία.

Σημαντικό δε ότι η Μισρ δεν έχει φυσική έδρα και έχει γίνει… τσιγγάνα: τα άλλα δύο ματς ως γηπεδούχος τα έδωσε σε Σουέζ και Κάιρο, απόψε το ματς διεξάγεται στο Μποργκ ελ Αράμπ, γήπεδο που χρησιμοποιούσε ως έδρα από το 2012 η Αλ Μάσρι ελέω της τιμωρίας του δικού της στο Πορτ Σαΐντ, μετά τα επεισόδια, τότε, στην περιοχή.

Στο 2.60 – 3.00 – 2.70 το σετ, στο 1.88 το draw no bet της (πιο επιθετικής, ως τώρα) Αλ Μάσρι και στο 1.70 το ασιατικό Over 2 με επιστροφή μίζας σε ακριβώς δύο γκολ.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ