
Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.
Η δράση στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφει και περιέχει αρκετά και δυνατά ντέρμπι. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (18:00): Με τον Ταρεμί να «χτυπά» δύο φορές, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα (2-1), ξεκινώντας έτσι με το… δεξί στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Δυναμικό ξεκίνημα από τους Πειραιώτες, με τον Ιρανό επιθετικό να σκοράρει μέσα σε πέντε λεπτά (13′ πεν., 18′) και να βάζει από νωρίς τις βάσεις για την επικράτηση. Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας το προβάδισμα του 2-0, έδωσαν χώρο στους Αρκάδες. Το μόνο που κατάφερε ο Εμμανουηλίδης ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.
Το σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στρέφει πλέον το βλέμμα του στο πρωτάθλημα και στην εντός έδρας δοκιμασία απέναντι στον φορμαρισμένο Λεβαδειακό. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, αφού στο ματς της Τρίπολης προχώρησε σε ροτέισον δίνοντας ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές. Ο Μεντιλίμπαρ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του: «Δε μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι που κάναμε, καθόλου. Θεωρώ ότι δεν κάναμε τίποτα καλό ούτε παραγωγικό. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο δεν κάναμε τίποτα. Ήταν από τα παιχνίδια που μπορείς να προηγηθείς και να ξεκινήσεις να κάνεις κάτι καλό, αλλά στη συνέχεια μπορεί να δυσκολέψουν».
Η δράση λοιπόν στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι και πάλι εδώ με τις στοιχηματικές εταιρίες να είναι έτοιμες να σου χαρίσουν μια μαγική στοιχηματική εμπειρία στα προγνωστικά ποδοσφαίρου. Σούπερ προσφορές και επιλογές για όλα τα γούστα. Με την ευκαιρία ρίξε μια ματιά στην μαγική προσφορά της Stoiximan.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (18:00): Ο Λεβαδειακός έχει πραγματοποιήσει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, με το ένα θετικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Τελευταίο «θύμα» η ΑΕΛ, την οποία οι Βοιωτοί νίκησαν 2-1 εκτός έδρας, κάνοντας έτσι το 2/2 στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας. Τη νίκη χάρισε ο Παλάσιος στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, προσφέροντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου. Στο πρωτάθλημα, οι Βοιωτοί προέρχονται από το εμφατικό 4-0 εντός έδρας απέναντι στον ΟΦΗ. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Όζμπολτ, με ένα γκολ και μία ασίστ.
Θέση: 5η στον βαθμολογικό πίνακα
Βαθμοί: 7
Γκολ: 8 υπέρ – 4 κατά
Απολογισμός τελευταίων πέντε παιχνιδιών: 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα
Δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου
Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Νίκος Παπαδόπουλος, ανέφερε:
«Είναι ευχάριστο που βρισκόμαστε στην κορυφή της League Phase. Εκεί θέλουμε να παραμείνουμε μέχρι το τέλος. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν απειληθήκαμε. Το ποδόσφαιρο όμως είναι απρόβλεπτο – σε μια αδράνεια μπορείς να δεχτείς γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου· αν ήμουν φίλαθλος στην κερκίδα, θα απολάμβανα να βλέπω αυτή την ομάδα. Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους γιατί, πέρα από καλοί παίκτες, είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες. Το σημαντικότερο είναι ότι νιώθουν νικητές. Δεν τα παρατάνε, δεν σταματάμε ποτέ να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε, όπως έγινε και σήμερα. Στο Κύπελλο υπάρχουν πολλές καλές ομάδες με περισσότερη εμπειρία από εμάς, αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας». Η ομάδα του Λεβαδειακού ετοιμάζεται για την 5η αγωνιστική της Super League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο οι Βοιωτοί έχουν αποδείξει ότι διαθέτουν όλα τα φόντα για να δυσκολέψουν τους «ερυθρόλευκους».
Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (19:00): Στο Μαρκ’Αντόνιο Μπεντεγκόντι σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Γιουβέντους. Μπήκε ένα… φρένο στο νικηφόρο σερί των τριών αγώνων, με την ομάδα του Ίγκορ Τούντορ να σκοντάφτει κόντρα στη Βερόνα (1-1). Όσο και αν προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα η Μεγάλη Κυρία. Πολλές οι χαμένες ευκαιρίες, με την Γιουβέντους να το πληρώνει ακριβά. Δύο σημαντικοί βαθμοί, που μετράνε στην οικονομία του πρωταθλήματος. Καλείται να αφήσει πίσω της αυτό το στραβοπάτημα η Γιουβέντους, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών. Επόμενος αντίπαλος; Η Αταλάντα. Σε ένα ματς όπου κρύβει μπόλικες παγίδες για την παρέα του Ντούσαν Βλάχοβιτς. «Είχαμε δύο μέρες άδεια πριν στρέψουμε την προσοχή μας στην Αταλάντα. Από την Τρίτη έχουμε δουλέψει πολύ, με πραγματική αποφασιστικότητα και ένταση για την προετοιμασία μας για αυτό το παιχνίδι. Ο αυριανός αγώνας είναι ένας μεταξύ δύο ομάδων του Champions League, οπότε είναι ένας αγώνας υψηλού επιπέδου. Παίξαμε μαζί τους σε φιλικό αυτό το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν μετράει τίποτα αύριο. Θα πρέπει να παίξουμε προσεκτικά, προσέχοντας να μην τους δώσουμε κανένα χώρο που μπορούν να εκμεταλλευτούν», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός, για τη μάχη με την Αταλάντα.
Πίτσα, καλή παρέα και το τηλεκοντρόλ στο χέρι είναι αυτά που συνθέτουν το σκηνικό σε μια απλή τυπική όπως η σημερινή. Πάμε να ρίξουμε μια ματιά στις Τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (19:00): Εβγαλε αντίδραση μετά και την ευρωπαϊκή… σφαλιάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν η Αταλάντα: Εστησε πάρτι στο Τορίνο η ομάδα του Ιβάν Γιούριτς, επιστρέφοντας στον δρόμο των επιτυχιών. Φύλλο και φτερό έκανε την τοπική ομάδα η Αταλάντα, καθαρίζοντας την υπόθεση τρίποντο από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Τρία γκολ σε διάστημα οχτώ λεπτών σημείωσαν οι «Μπεργκαμάσκι», προσφέροντας μία απολαυστική παράσταση στον αγωνιστικό χώρο του Ολύμπικο ντι Τορίνο. Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο εφετινό ιταλικό πρωτάθλημα για την ομάδα του Ιβάν Γιούριτς, που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της. Επτά γκολ έχει σημειώσει σε αυτές τις δυο αναμετρήσεις η Αταλάντα, με την επιθετική της μηχανή να πετάει… φωτιές. Τώρα, ο δείκτης δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα, με τους Μπεργκαμάσκι να επισκέπτονται ξανά το Τορίνο: Αυτή τη φορά, για τη μάχη με την Γιουβέντους. Ο Ίβαν Γιούριτς αναμένεται να παρατάξει τους: Καρνεσέτσι, Κοσουνού, Τζιμσιτι, Αχανόρ, Μπελανόβα, Ντε Ρουν, Μούσα, Ζαπακόστα, Πάσαλιτς, Ντε Κετελαέρε, Κρστοβτς.
Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ)
Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.