
Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.
Οι αγωνιστικές στα κορυφαία πρωταθλήματα ολοκληρώνονται στο σημερινό (29/9) κουπόνι. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.
ΤΖΕΝΟΑ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45): Τον δρόμο για τον επόμενο γύρο του Coppa Italia πήρε η Τζένοα. Παρόλο που βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει στο σκορ την Εμπολι, δεν πανικοβλήθηκε. Με υπομονή και επιμονή, μπόρεσε να φέρει… τούμπα την κατάσταση. Ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης η ομάδα του Πατρίκ Βιέιρα, τσεκάροντας το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης (3-1). Καλή εμφάνιση η Τζένοα και πάνω σε αυτή την εικόνα θα πρέπει να «χτίσει» και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Εκεί που συνεχίζει να αγνοεί τη λέξη «νίκη». Τέσσερις αγωνιστικές στη Serie A, τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες για την ομάδα από τη Γένοβα, που έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι και από το Ρενάτο Νταλ’Άρα. Στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων επήλθε η καταστροφή κόντρα στην Μπολόνια, με τον Ορσολίνι να πληγώνει την Τζένοα από την άσπρη βούλα.
Στην Ελλάδα, όλες οι νόμιμες στοιχηματικές έχουν εφαρμογές για κινητά και οι παίκτες έχουν την δυνατότητα να παίζουν στοίχημα από όποιο σημείο και αν βρίσκονται. Διαβάστε παρακάτω για το Στοίχημα από το κινητό.
ΤΖΕΝΟΑ – ΛΑΤΣΙΟ (21:45): Αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων η Λάτσιο, με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο. Τρίτη ήττα στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του ιταλικού πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να μένει με άδεια χέρια και στο ντέρμπι με τη Ρόμα. Στο 0-1 έκατσε η μπίλια, με τη Λάτσιο να μην βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι. Γρίφος για δυνατούς λύτες η κατάσταση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να καλείται να βρει τη λύση. Μεγάλο το επιθετικό πρόβλημα, με την Λάτσιο να… παραπατάει. «Συνολικά, παίξαμε έναν καλό αγώνα. Είναι κρίμα για τους οπαδούς μας. Ήταν πολλοί και πίστεψαν σε εμάς. Και είναι κρίμα για την ομάδα, η οποία έπαιξε ένα παιχνίδι που δεν άξιζε να χάσει. Χάσαμε το ντέρμπι αποκλειστικά λόγω της κίνησης του Ταβάρες; Νομίζω ναι. Μέχρι εκείνο το σημείο, δεν είχαμε επιτρέψει κανένα σουτ στην εστία. Ήμασταν επικίνδυνοι σε δύο ή τρεις περιπτώσεις, με τους Ροβέλα, Γκεντούζι και Ρομανιόλι», τόνισε ο Σάρι, μετά και την ήττα από τη Ρόμα. Τώρα, σειρά παίρνει η εκτός έδρας μάχη με την Τζένοα, με τη Λάτσιο να καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.
Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΤΖΕΝΟΑ – ΛΑΤΣΙΟ)
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00): Η Έβερτον αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ Αγγλίας, μετά την εκτός έδρας ήττα της με 2-0 από τη Γουλβς. Πάντως, έδειξε καλή εικόνα, είχε τις ευκαιρίες της και άξιζε κάτι καλύτερο. Θα μπορούσε να είχε σκοράρει όσο το ματς ήταν ανοικτό και να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, όμως, δεν ήταν η βραδιά της. Έκανε αλλαγές ο Ντέιβιντ Μόγες, αλλά δεν του βγήκε, πάντα εκ του αποτελέσματος. Επίσης, σε επίπεδο πρωταθλήματος, ηττήθηκε 2-1 από τη Λίβερπουλ στο «Anfield» και για άλλη μία χρονιά έδειξε ανταγωνιστική εικόνα. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο κλαμπ έχει ανοίξει σημαντικά, όμως, η Έβερτον δείχνει να το παλεύει τουλάχιστον. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 29’ (το πρώτο στο 10’) και ενώ το ματς θα μπορούσε να στραβώσει περισσότερο και να κινδυνεύσει με πιο πολλά γκολ, το κράτησε σε χαμηλό ρυθμό. Και κατάφερε να μειώσει στο 58’ με τον Γκουεΐγ. Είχε τις στιγμές της και «έπεσε» με ψηλά το κεφάλι.
Το στοίχημα σε ισοπαλίες είναι μια στρατηγική που αρκετοί έμπειροι παίκτες έχουν επιλέξει στο παιχνίδι τους. Διάβασε παρακάτω χρήσιμες στρατηγικές τις οποίες μπορείς να εφαρμόσεις όταν επιλέγεις bet ισοπαλίες στο στοίχημα.
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ (22:00): Η Γουέστ Χαμ πήρε την απόφαση να αλλάξει, ξανά, προπονητή, μπας και αλλάξει και η εικόνα της ομάδας. Έτσι, ο Γκρέιαμ Πότερ απομακρύνθηκε από τη θέση του το Σάββατο, μιας και δεν κατάφερε να δείξει κάτι στο διάστημα που έμεινε στο κλαμπ, δηλαδή από τις αρχές του 2025. Για την ιστορία, κάθισε στον πάγκο των «σφυριών» σε 25 παιχνίδια συνολικά και οι εμφανίσεις, αλλά και οι επιδόσεις, ήταν απογοητευτικές. Τελείωσε τη θητεία του στη Γουέστ Χαμ με μόλις 6 νίκες, είχε 6-5-14 και 30-41 γκολ. Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ δεν καθυστέρησε πολύ να βρει τη διάδοχη λύση. Έτσι, την ίδια μέρα (27/9) ανακοίνωσε πως νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Πορτογάλος προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο για 3 χρόνια και θα κάνει ντεμπούτο στο αποψινό παιχνίδι με την Έβερτον. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι, η Γουέστ Χαμ έχασε 2-1 εντός έδρας στο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας. Αυτό αποτέλεσε και το τελευταίο ματς του Πότερ στον πάγκο της. Ισοφάρισε στο 49’ με την κεφαλιά του Μπόουεν, αλλά η συνολική της εικόνα δεν ήταν καλή και μοιραία γνώρισε την 4η ήττα σε 5 ματς στην Premier League. Και με συγκομιδή 3 βαθμούς (1-0-4, 5-13 γκολ), βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, πάνω μόνο από τη Γουλβς!
Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΕΒΕΡΤΟΝ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ)
Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.