Το ντέρμπι και η …αντίσταση

Το ντέρμπι και η …αντίσταση

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το Νησί.

Kαλημέρα σας. Το 2-3 γκολ του 2.05 ήρθε στο Σαν Μαρίνο-Λουξεμβούργο 0-3, όπως και το Over 2.5 του 1.75 στο Ισλανδία-Βέλγιο 0-3 την Τρίτη, δικαιώνοντας τη στήλη που αποφάσισε να ακούσει αυτή τη φορά τη φωνή της λογικής, κάνοντας το 2 στα 2.

Τη λογική θα ακολουθήσουμε και στο ντέρμπι των Midlands απόψε, ανάμεσα στη Μπέρμιγχαμ και τη Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμα την πρώτη φετινή τους νίκη, στην έδρα τους έχουν φέρει 3 ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς, η ποιότητα κι η επιθετική γραμμή των φιλοξενούμενων όμως δίνει προβάδισμα στη Μπρόμιτς. Το Χ παίζει δυνατά σε τέτοιο ματς, η λογική του ντέρμπι δείχνει κάρτες κι εκεί θα σταθούμε. Over 3.5 κάρτες (4 μας είναι αρκετές), μπορούν να βγουν σε ένα τέτοιο ματς, η απόδοση στο 1.80 δεν είναι ευκαταφρόνητη.

Την ίδια ώρα η Σεντ Μίρεν με νέο προπονητή στον πάγκο τον Όραν Κέρνι υποδέχεται τη Σέλτικ, η διακοπή έδωσε τον απαραίτητο χρόνο ανασύνταξης στις δύο ομάδες, οι τριπλούχοι Σκωτίας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ανάξια αναφοράς η απόδοση του διπλού. Το θέμα είναι πόσο μεγάλη αντίσταση μπορεί να προβάλει η Σεντ Μίρεν και πιστεύουμε ότι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει 3 …κόρνερ. Δεν θα είναι τόσο εύκολο μιας και θα δεχτεί μεγάλη πίεση κι η μπάλα θα είναι στο πόδια των παικτών της Σέλτικ, τα 3 κόρνερ όμως είναι εφικτός στόχος και το Over 2.5 κόρνερ για τη Σεντ Μίρεν στο 1.83 μόνο άσχημο δεν είναι.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ