Γκολ, Μπριζ και Ουνιόν

Γκολ, Μπριζ και Ουνιόν

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από Κίνα, Γερμανία, Τουρκία και Βέλγιο.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Συνηθίζω να βγάζω τα κείμενά μου από βραδύς, αλλά λόγω υποχρεώσεων κάτι τέτοιο σήμερα ήταν αρκετά δύσκολο. Δύο μέρες αποχή με τελευταίο άρθρο την Τρίτη εκεί όπου στοιχηματικά δεν πήγαμε καλά, ωστόσο είχαμε και πάλι ταμείο, όπου μετρίασε την χασούρα. Δίχως άλλα λόγια όμως και πάμε κατευθείαν στα σημερινά.

Πρώτο παιχνίδι έρχεται από Κίνα στις 14.35 ανάμεσα σε 2 ομάδες που παλεύουν στα ίσια για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η Γκουανγκτζού φιλοξενεί την 1η στην βαθμολογία Γκουοάν που όμως έχει ένα ματς περισσότερο. Αμφότερες προέρχονται από 2 αγχωτικές νίκες και σήμερα μοναδικό στόχο έχουν τους 3 βαθμούς. Ομάδες με πολλά κοινά στοιχεία. Εξαιρετικές επιθετικά, σκοράρουν «κατά ριπάς», δημιουργώντας πολλές φάσεις σε κάθε τους παιχνίδι, αλλά και με πολλές αδυναμίες αμυντικά, ειδικά για την Γκουοάν. Ο άσος δεν θα έπρεπε να είναι τόσο χαμηλά, επομένως δεν χωράνε πολλά λόγια με την επιλογή του Over 3.5 να έρχεται αυτόματα, αν και το 1.80 θα το ήθελα λίγο παραπάνω.

Στην Γερμανία πάω τώρα και στο παιχνίδι της Β’ κατηγορίας ανάμεσα σε Ουνιόν Βερολίνου και Ντούισμπουργκ. Δύο ομάδες που ποιοτικά απέχουν πολύ. Αήττητοι με 8 βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από ένα κακό παιχνίδι, όπου «κόλλησαν» στο 0-0 με αντίπαλο την Σάντχαουζεν και σήμερα θα ψάξει αντίδραση. Από την άλλη η Ντούισμπουργκ βρίσκεται στον «πάτο» του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν βαθμούς και με πολλές αδυναμίες επιθετικά. Θεωρώ πως τα πράγματα και εδώ είναι αρκετά ξεκάθαρα και δεν μπορώ να μην υποστηρίξω το φαβορί στο 1.78.

Κλείνω με δυάδα τις σημερινές μου επιλογές. Αρχικά πάω Βέλγιο και το ματς της Μπριζ με την Λόκερεν. Οι γηπεδούχοι μετά από 6 αγωνιστικές διατηρούνται δίκαια στην πρώτη θέση, με 5 νίκες και με εξαιρετική ικανότητα στο σκοράρισμα. Ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Ντόρντμουντ την Τρίτη για το ΤΣΛ, αλλά σε καμία περίπτωση ο κόουτς Λέκο δεν πρόκειται να κάνει ροτέισον, αφού πάνω από όλα είναι το πρωτάθλημα. Από την άλλη έχουμε την Λόκερεν που δυσκολεύεται αρκετά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχοντας μόλις 4 βαθμούς και με μόλις μία ισοπαλία στα 3 έως τώρα εκτός έδρας της, όλα με G/G. Πιθανόν να βρει γκολ και σήμερα, ωστόσο οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και ο 1&Ο2.5 στο 1.50 θα μπει στις επιλογές μου. Τελευταίο παιχνίδι είναι αυτό της Τουρκίας ανάμεσα στην Γαλατά και την Κασίμπασα. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4 νίκες σε 4 αγωνιστικές και είναι μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία. Με την ψυχολογία στα ύψη και με επίθεση «φωτιά» θα προσπαθήσουν να κάνουν την έκπληξη. Από την άλλη η «Τζιμ Μπομ» προέρχεται από βαριά ήττα με 4-0 από την Τραμπζονσπόρ και οφείλει να αντιδράσει, αν και ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με την Λοκομοτίβ Μόσχας για το ΤΣΛ. Θεωρώ πως θα έχουμε αρκετά γκολ στο ματς και το G/G&O2.5 (1.67) θα μπει στις επιλογές μου.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ