Φουλ της άμυνας η Μπέρμιγχαμ

Φουλ της άμυνας η Μπέρμιγχαμ

Η πρόταση του Πάνου Κοτσιμπού από την Τσάμπιονσιπ.

Το πείραμα με το Κύπελλο Ισπανίας ήταν ανεπιτυχές και ως εκ τούτου θα γυρίσουμε από σήμερα στα γνωστά και αγαπημένα λημέρια μας. Τσάμπιονσιπ Αγγλίας θα παίξει σήμερα η στήλη και το ματς της Μπέρμιγχαμ με την Γουέστ Μπρομ.

Ένα ματς στο οποίο η γηπεδούχος θα ψάξει τη νίκη για να ανασάνει, καθώς στα πρώτα της παιχνίδια τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Μετράει τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, δεν έχει νίκη στα 9 πιο πρόσφατα ματς σε φιλικά και επίσημα παιχνίδια και η πίεση έχει έρθει από νωρίς για τον τεχνικό Μονκ. Αυτό σημαίνει ξεκάθαρα ότι η Μπέρμιγχαμ θα προσπαθήσει να πάει σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλή μονοπάτια και αυτό σημαίνει σε χαμηλό ρυθμό.

Πάμε και στην Γουέστ Μπρομ, η οποία ξεκάθαρα είναι σε καλύτερη κατάσταση. Μετραει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια, σκοράρει εύκολα σχετικά, αλλά μετά από τη διακοπή δεν είναι απίθανο να είναι κατά κάποιο τρόπο… ζαλισμένη. Δεν περιμένουμε να ανοίξει ο ρυθμός, ειδικά από το πρώτο ματς και ως εκ τούτου θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε απόδοση 2.00.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ