Ασφαλίζοντας την… Τσάμπιονσιπ

Ασφαλίζοντας την… Τσάμπιονσιπ

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι και πιο συγκεκριμένα από την αγγλική Τσάμπιονσιπ.

Kαλησπέρα σας. To Οver 2.5 κόρνερ του 1.83 για τη Σεντ Μίρεν ήρθε χθες από το 34’ στο 0-0 με τη Σέλτικ, 4 συνολικά κέρδισαν οι γηπεδούχοι. Χάθηκε οριακά το Over 3.5 κάρτες (3 βγήκαν), στο ντέρμπι των Midlands μεταξύ Μπέρμιγχαμ και Γουέστ Μπρομ.

Χωρίς πολλά-πολλά σήμερα κι αρκετά καθυστερημένα πάμε στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, ξεκινώντας από τον αγώνα Μπόλτον-ΚΠΡ. Η διακοπή σίγουρα έκανε καλό και στις δύο, ο ερχομός των Τόμερ Χεμέντ και Νάκι Γουέλς βοήθησε πολύ τους Λονδρέζους που ξεκίνησαν με 4 σερί ήττες, τωρά μετρούν δύο ματς χωρίς να δεχτούν γκολ. Ανακούφιση στη Μπόλτον αφού δεν μπήκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, οι «Γουόντερερς» μπορούν να φτάσουν στη νίκη, η καλή ψυχολογία της ΚΠΡ μας κάνει να καταφύγουμε στην ασφάλεια του 1 DNB που βρίσκουμε στο 1.88.

Ίδια τακτική και στο ματς που κλείνει αυτή την αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, το Μπλάκμπερν-Άστον Βίλα. Και οι δύο ομάδες έρχονται από βαριές ήττες με 4-1, η διαφορά είναι ότι στη Μπλάκμπερν δεν υπάρχει κρίση και αμφισβήτηση κι η εικόνα της είναι σαφώς καλύτερη. Το 1 DNB είναι στο 1.90 και φυσικά αξίζει και με το παραπάνω.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ