Ξεκάθαρο προβάδισμα η Σεβίλλη

Ξεκάθαρο προβάδισμα η Σεβίλλη

Η πρόταση του Δημήτρη Σιώρη από την La Liga.

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Bet-Hoven. Μεγάλη προσωπική δικαίωση το απόλυτο στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ και βαθιά ανάσα για τη στήλη. Με στεναχώρησε ο διασυρμός της Αλ Ιτιχάντ, αφού το σκορ ήταν μαγική εικόνα και υπήρχε αξία στον άσο του 2.08, καθώς έπεσε στο 1.70 πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Λιγοστές είναι οι σημερινές επιλογές από το πρόγραμμα της Ασίας. Παιζόταν η νίκη της Σάντονγκ στην Κίνα, εντούτοις ο άσος βρίσκεται στο 1.47 από το αρχικό 1.83. Αυτή που φαίνεται να έχει προβάδισμα είναι η Σεβίλλη στην Ισπανία, κόντρα στη Χετάφε. Η γηπεδούχος έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει τη δυναμική για να κερδίζει τέτοιου είδους αγώνες. Προέρχεται από την ήττα 1-0 στο τοπικό ντέρμπι, απέναντι στην Μπέτις και δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες αν θέλει να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. Η φιλοξενούμενη Χετάφε δεν έχει πείσει στο ξεκίνημα της για αυτό και βρίσκω αξία στον άσο στο -1 ασιατικό χάντικαπ στο 2.30.

Αυτά από τη σημερινή μέρα. Δεν υπάρχει λόγος για ανοίγματα, μιας το πρόγραμμα μεσοβδόμαδα δείχνει ιδανικό. Καλή τύχη στις επιλογές σας.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ