Το παιχνίδι που… κουμπώνει

Το παιχνίδι που… κουμπώνει

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη από το σημερινό κουπόνι και πιο συγκεκριμένα από το Γουλβς - Μπέρνλι.

Kαλησπέρα σας. Μπλάκμπερν-Άστον Βίλα 1-1 χθες με το 1DNB του 1.90 να χάνεται στο 93’ (τότε ισοφάρισε η Βίλα το γκολ που δέχτηκε στο 76’), η ασφάλεια του DNB όμως λειτούργησε, σε αντίθεση με το 1 DNB του 1.88 στο Μπόλτον-ΚΠΡ 1-2, με τους γηπεδούχους να μειώνουν σε 1-2 στο 69’ και να ασκούν ασφυκτική πίεση χωρίς αποτέλεσμα στη συνέχεια.

Πίεση υπάρχει στη Μπέρνλι που έρχεται από 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα και θέλει αποτέλεσμα στο «Μολινό» απέναντι σε μια Γουλβς που είναι αρκετά σφιχτή μετά το 2-2 της πρεμιέρας με την Έβερτον. Αν η Γουλβς δεν κερδίσει θα είναι η πρώτη φορά μετά το 1952 που θα μετρήσει 4 εντός έδρας ματς χωρίς νίκη με τη Μπέρνλι κι είναι γεγονός ότι ο τρόπος που παίζει βολεύει τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Σον Ντάις προσπαθεί να θυμηθεί τον περσινό καλό εαυτό της κι αυτό σημαίνει …Under 2.5 αλλά και 2-3 γκολ με την απόδοση στο 2.00, όσον αφορά τα γκολ, το παιχνίδι των «λύκων» πάντως «κουμπώνει» σε αυτό της Μπέρνλι. Εκτιμώντας ότι οι δύο ομάδες (ειδικά η Μπέρνλι) θα είναι επιφυλακτικές στο ξεκίνημα, να μπει γκολ μετά το 28’ στο 2.08 μας κάνει μια χαρά.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ