Τα «χρωστούμενα» της Φάλκενμπεργκ

Τα «χρωστούμενα» της Φάλκενμπεργκ

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία και όχι μόνο.

Καλημέρα στην παρέα. Ένα Σάββατο που μας χάλασε αρκετά χτες και μια Κυριακή που υπόσχεται να μας επαναφέρει στις «ράγες» των επιτυχιών. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για το στοίχημα, μια συνήθεια που επιτρέπεται να μας είναι αγαπημένη αλλά πάντα με μέτρο και σύνεση, με στόχο απλά το χαρτζιλίκι. Γεμάτο ευκαιρίες και το σημερινό κουπόνι και ξεκινώ αμέσως να αναλύσω τις σκέψεις.

Από Αγγλία θα ξεκινήσω σήμερα και το παιχνίδι της Έβερτον με την Γουέστ Χαμ. Μπορεί οι γηπεδούχοι να παραμένουν αήττητοι σο πρωτάθλημα, ωστόσο το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Χάντερσφιλντ μόνο καλό αποτέλεσμα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Τέσσερα G/G μετρά η Έβερτον στο ξεκίνημα, που σήμερα θα ξανά έχει απουσίες τόσο μπροστά όσο και στα μετόπισθεν. Από την άλλη έχουμε τη Γουέστ Χαμ, που ενώ ξόδεψε αρκετά το καλοκαίρι παραμένει ακόμα δίχως βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατό της ηττήθηκε με 0-1 από τη Γουλβς, αποτέλεσμα που έφερε γκρίνια και σαφώς σήμερα είναι αναγκασμένη να πάρει αποτέλεσμα. Επιλογή εδώ το Over 2.5 σε απόδοση 1.80. Συνεχίζω με Ιταλία εκεί όπου η 1η Γιουβέντους υποδέχεται την 2η Σασουόλο. Και οι 2 μαζί στις πρώτες 3 αγωνιστικές έχουν πετύχει από 15 τέρματα. Επιθετικά η Σασουόλο «πετάει» φωτιές, ωστόσο σήμερα θα έχει δύσκολο έργο, αλλά η κακή αμυντική λειτουργία των πρωταθλητών θα της επιτρέψει να βρει αρκετές φάσεις, γιατί όχι και γκολ. Από την άλλη η Γιουβέντους σκοράρει και κερδίζει ακόμα και όταν αγωνίζεται μέτρια, όπως και στα 3 προηγούμενα παιχνίδια. Μονόδρομος εδώ η επιλογή του απλού Over στο 1.50. Τρεις ώρες αργότερα η Λάτσιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Έμπολι. Οι γηπεδούχοι είχαν σχετικά βατό πρόγραμμα έως τώρα και δίκαια βρίσκονται στους 4 βαθμούς. Από την άλλη οι Λατσιάλοι μετά τις ήττες από Νάπολι και Γιουβέντους πέτυχαν το παρθενικό τους τρίποντο στην κατηγορία με 1-0 κόντρα στην Φροζινόνε και πλέον πιο ήρεμοι έχουν δίκαια σήμερα τον πρώτο λόγο στη νίκη. Τους στηρίζω σε απόδοση 1.75.

«Πετάγομαι» Τουρκία και αρχικά στο παιχνίδι της Μπασακσεχίρ κόντρα στην Αντάλιασπορ. Δίχως ευρωπαϊκές πλέον υποχρεώσεις οι γηπεδούχοι, καλούνται να ρίξουν όλο το βάρος τους στο πρωτάθλημα και ο σημερινός τους αντίπαλος σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τους τρομάξει. Μπορεί πλέον η Αντάλιασπορ διοικητικά να έχει βρει την ηρεμία της και να μετρά 7 ανέλπιστους βαθμούς έως τώρα, αλλά θεωρώ πως σήμερα δύσκολα θα πάρουν κάτι από το ματς. Άσος σε απόδοση 1.45. Με τον άσο (1.83) θα πάω και στο παιχνίδι της Σίβασπορ κόντρα στην Ερζουρούμ. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να δυσκολεύονται αρκετά στην κατηγορία και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό. Το μόνο που δεν στερούνται είναι του πάθους και της μαχητικότητας, αλλά σήμερα θα έχουν δύσκολο έργο σε μία σαφώς ανώτερη και πιο έμπειρη Σίβασπορ που «καίγεται» για βαθμούς.

Δεν μπορώ να μη δεν ασχοληθώ με Segunda εκεί όπου για σήμερα κράτησα 3 παιχνίδια. Από εντός έδρας «τεσσάρα» προέρχεται η Οβιέδο και αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από το Κύπελλο και κόντρα στην γηπεδούχο Λούγκο οφείλει να αντιδράσει ώστε να μην χάσει την επαφή της από νωρίς με τις πρώτες θέσεις. Από κάκιστη εμφάνιση στο πρωτάθλημα προέρχεται και η Λούγκο, που έχασε επιεικώς με 1-0 από την Μαχαδαόντα εκτός έδρας, ωστόσο διασκέδασε τις εντυπώσεις με την πρόκρισή της στο κύπελλο μεσοβδόμαδα κόντρα στην Αλμπαθέτε. Άλλη ομάδα η Λούγκο όταν αγωνίζεται εντός, αναγκασμένη να παίξει για τη νίκη η Οβιέδο και το αμφίσκορο στο 1.95 μου φαίνεται δελεαστικό. Την κουρασμένη από τα συνεχή ταξίδια Μαχαδαόντα θα φιλοξενήσει στις 9 το βράδυ η Γρανάδα με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόσφατη νίκη της στο πρωτάθλημα. Το κύπελλο έδειξε πως δεν την ενδιέφερε και σήμερα μοναδικός της στόχος θα είναι οι 3 βαθμοί. Δεν θα είναι εύκολο το ματς κόντρα στους σκληροτράχηλους νεοφώτιστους αλλά το 1.75 το κάνει ελαφρώς δελεαστικό. Από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας φαίνεται πως είναι η Εξτρεμαδούρα με μόλις 1 βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές και αυτό στην πρεμιέρα. Αντίπαλός της σήμερα η Λας Πάλμας που την προηγούμενη αγωνιστική σκόραρε 4 τέρματα στην Ταραγόνα και αναρριχήθηκε στις πρώτες θέσεις. Θεωρώ πως το ματς έχει φαβορί και το 2 (DNB) στο 1.51 μου αρκεί.

Τελειώνοντας θα ασχοληθώ με Ολλανδία και το παιχνίδι της Ζβόλε με τη Φίτεσε. Από την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι που οφείλουν να στηριχτούν στην έδρα τους αν θέλουν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες, ενώ για πρώτη φορά φέτος κατάφεραν την προηγούμενη αγωνιστική να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Από την άλλη έχουμε τη Φίτεσε μου καλείται να μαζέψει τα «κομμάτια» της μετά την «τεσσάρα» από τον Άγιαξ και να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Παιχνίδι που υπόσχεται θέαμα και γιατί όχι και γκολ. Over 2.5 σε απόδοση 1.75. Κλείνοντας κάνω ένα πέρασμα από τη Β’ Σουηδίας εκεί όπου θεωρώ πως η Φάλκενμπεργκ κάτι μου χρωστάει. Από ήττα-σοκ κόντρα στην Λαντσκρόνα προέρχονται οι φιλοξενούμενοι και είδαν την απόστασή τους από την 3η θέση να μειώνεται. Είναι όμως η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία σε συγκομιδή στα εκτός έδρας και κόντρα στην ουραγό Γκέλφε των 4 σερί ηττών έχει τον πρώτο λόγο στη νίκη. Διπλό (1.67).

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ