Εμπειρία εναντίον… πρωτάρας

Εμπειρία εναντίον… πρωτάρας

Οι προτάσεις του Πάνου Κοτσιμπού από το σημερινό κουπόνι και το Champions League.

Δεν μας έγινε η… χάρη χθες, με την Μονακό να δέχεται και δεύτερο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους (στο 46’) και με αυτόν τον τρόπο μας έσπασε το Χ ημίχρονο το οποίο είχαμε προτείνει. Συνέχεια της πρώτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το ύψος του άσσου της Σαχτάρ Ντόνετσκ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Χόφενχαϊμ, με την διαφορά εμπειρίας σε παιχνίδια των ομίλων της διοργάνωσης να είναι… χαώδης. Η Σαχτάρ έχει φάει.. μεν το κουτάλι τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και γενικά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει και για την ομάδα της Χόφενχαϊμ. Να πάμε και σε μία ακόμα μεγάλη ειδοποιό διαφορά; Η μία έχει δώσει ήδη 8 ματς στο πρωτάθλημα της και προφανώς είναι πολύ πιο έτοιμη από ότι η γερμανική ομάδα, ενώ φυσικά δεν της λείπει και η ποιότητα μαζί με την απαραίτητη ταχύτητα από τη μέση και μπροστά.

Οσον αφορά την ομάδα του Νάγκελσμαν, δεν έχει πείσει με την αγωνιστική της κατάσταση μέχρι τώρα, έχασε με 2-1 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ εκτός έδρας και ήταν η δεύτερη ήττα της στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Δεχεται γκολ για πέντε ματς στη σειρά και γενικά θέλει δουλειά στην άμυνα. Ο άσσος βρίσκεται στην τιμή του 1.95 και προφανώς θα αποτελέσει την σημερινή μας επιλογή.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ