
Tα προγνωστικά του στοιχήματος με τον Γιάννη Καλαϊτζίδη (30/12).
Καλημέρα σε όλη την παρέα του Bethome.gr!
Επιστροφή για τη στήλη μετά από μια εβδομάδα απουσίας. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2025, το ποδοσφαιρικό κουπόνι μπορεί να μην είναι αρκετά γεμάτο, διαθέτει όμως κάποιες αξιόλογες αναμετρήσεις. Πάμε να δούμε τι έχω ξεχωρίσει για σήμερα.
Ουγκάντα – Νιγηρία Προγνωστικά
Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στην αναμέτρηση αυτή, με την Ουγκάντα να θέλει τη νίκη σήμερα, για να εξαντλήσει τα περιθώρια πρόκρισης. Αν και αουτσάιντερ θεωρώ ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στη Νιγηρία και να σκοράρει, με την επιλογή μου να είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.
Τανζανία – Τυνησία Προγνωστικά
Αναμέτρηση με φόντο τη δεύτερη θέση του ομίλου, που χαρίζει εισιτήριο για τα νοκ άουτ, με τις δυο ομάδες να θέλουν να αποφύγουν την ήττα στο σημερινό μεταξύ τους. Κρίνεται η πρόκριση και γι’ αυτό περιμένω από αμφότερες να παίξουν επιθετικά, οπότε και θα πάω με το Goal/Goal σε απόδοση 2.50.
Προγνωστικά Στοιχήματος
18:00 | Ουγκάντα – Νιγηρία | G/G @ 2.00
18:00 | Τανζανία – Τυνησία | G/G @ 2.50
Πηγή: bethome.gr


















