ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ποια στοιχηματική εταιρεία πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς;

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ποια στοιχηματική εταιρεία πήρε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς;

To10.gr ανάλυσε τις 6 μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και το πλήθος αγορών που προσέφεραν στο Live παιχνίδι, με τη winmasters.gr να κάνει... περίπατο στο ντέρμπι!

Η μάχη που όλοι περίμεναν. Ηταν κάτι παραπάνω από ένα ντέρμπι. Ηταν η επιτομή της ποδοσφαιρικής μονομαχίας. Δύο πρώην φίλοι, πλέον ορκισμένοι εχθροί, που τέθηκαν αντιμέτωποι το βράδυ της Κυριακής, λίγους μήνες μετά από ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ένα παιχνίδι που έκρινε τον τίτλο του περσινού πρωταθλητή στις αίθουσες των δικαστηρίων. Και που προσέδωσε χαρακτήρα «τελικού» στην… επιστροφή της ΑΕΚ στην Τούμπα. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του, περίμεναν τους Κιτρινόμαυρους, με στόχο να τους δείξουν «ποιος είναι ο… πραγματικός πρωταθλητής». Σε ένα παιχνίδι χωρίς παρατράγουδα, αλλά με τρομερό ενδιαφέρον, εντός και εκτός συνόρων.

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι το ντέρμπι της Τούμπας ήταν και το talk of the town και σε ό,τι έχει να κάνει με τη στοιχηματική προσέγγισή του. Με το ενδιαφέρον του κοινού να εκτινάσσεται, τόσο πριν όσο και (ειδικά) στη διάρκεια του αγώνα. To10.gr, λοιπόν, συνεχίζοντας την καθιερωμένη πλέον, έρευνά του για τις στοιχηματικές εταιρείες και το πλήθος αγορών που προσφέρουν στο Live παιχνίδι, παρακολούθησε τα 6 μεγάλα ονόματα του χώρου που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα (sportingbet, bwin, winmasters, betshop, interwetten και novibet)! Τι προέκυψε από την έρευνα; Το ντέρμπι ανέδειξε δύο θριαμβευτές: Τον ΠΑΟΚ, αλλά και τη winmasters.gr, που επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση στο ντέρμπι του Live στοιχηματισμού.

Τα στοιχεία είναι άκρως κατατοπιστικά και αδιαμφισβήτητα και «εξηγούν» τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Κυριακής και γιατί η winmasters.gr έφυγε με τους… τρεις βαθμούς από το ντέρμπι. Πάμε να δούμε πώς:

Όπως προκύπτει από τα διαγράμματα 1 και 2 καθώς και από την παραπάνω φωτογραφία, από την έναρξη της αναμέτρησης  έως και το 20ο λεπτό, η winmasters έδωσε την ευκαιρία στα εγγεγραμμένα μέλη της για 90 αγορές, την ώρα που sportingbet και bwin δεν προσέφεραν περισσότερες από 60!

Στο 29′ ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο του Βορρά και το ντέρμπι πήρε φωτιά. Η winmasters συνέχισε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου να κυριαρχεί στις live αγορές, διαθέτοντας πολλαπλάσιες στοιχηματικές επιλογές από τον ανταγωνισμό (winmasters-80, betshop-40, novibet- 42, interwetten- 28) και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με… καθαρό σκορ νίκης.

Τα πράγματα δεν άλλαξαν ούτε στη συνέχεια της αναμέτρησης. Αντιθέτως, η διαφορά άνοιξε… Στο δεύτερο ημίχρονο, η winmasters έκανε επίδειξη δύναμης και… επιλογών στο live παιχνίδι! Μέχρι και το 55′ διέθεσε 65 στοιχήματα, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τους δεύτερους (bwin και sportingbet με 40 επιλογές).

Στο 59′ ο Πρίγιοβιτςς διπλασιάζει τα τέρματά του και σφραγίζει την κυριαρχία του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι! Το ίδιο και η winmasters, όπου στο 75’ κόβει πρώτη το νήμα με 62 αγορές, ενώ ο υπόλοιπος ανταγωνισμός προσφέρει εμφανώς λιγότερα στοιχήματα στο κοινό (βλ. διαγράμματα 1, 2)

Συμπέρασμα 1: Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν ο αδιαμφισβήτητος MVP στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, καθώς ο σέρβος στράικερ με δύο προσωπικά τέρματα χάρισε τη μεγάλη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Συμπέρασμα 2: Η winmasters κέρδισε επάξια τη μάχη του online στοιχήματος στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, κάνοντας… περίπατο από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης.

Συμπέρασμα 3: Το φετινό πρωτάθλημα μπορεί να προοιωνίζεται ως το πιο αμφίρροπο των τελευταίων χρόνων, αλλά στη μάχη του online στοιχήματος, η winmasters ήδη δείχνει ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχοντας ήδη ανοίξει τη διαφορά της από τους υπόλοιπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ