Είναι θέμα φόρμας

Είναι θέμα φόρμας

Ο Πάνος Κοτσιμπός, ελλείψει πληθώρας επιλογών, επιλέγει να ασχοληθεί στοιχηματικά με το ματς της Premier League μεταξύ Μπράιτον και Γουέστ Χαμ.

Εξαιρετική επιστροφή στις επιτυχίες χθες για τη στήλη, αφού η Ρέιντζερς επικράτησε εύκολα της Ραπίντ Βιέννης εντός έδρας με 3-1 και με αυτόν τον τρόπο πήραμε βαθιά ανάσα. Πάμε πλέον στην τελευταία αγωνιστική πριν από τη δεύτερη διακοπή των πρωταθλημάτων για τις εθνικές ομάδες.

Πάμε στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, εκεί όπου η Μπράιτον αντιμετωπίζει την ανεβασμένη Γουέστ Χαμ εντός έδρας, με το βλέμμα μας να στρέφεται προς τα δεξιά. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε κακή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, απέχει από τις νίκες εδώ και έξι αναμετρήσεις, έχει μία μόλις στα 8 πρόσφατα, με το κακό για τους «γλάρους» να είναι ότι έχουν δεχθεί γκολ σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Αμυντικά λοιπόν δεν πείθουν, επιθετικά έχουν δυσκολία στο να σκοράρουν και αυτό αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τη Γουέστ Χαμ.

Η τελευταία βρίσκεται σε τρομερά ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην διακοπή. Έχει τρομερό μομέντουμ και ψυχολογία μετά από τη νίκη με 3-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Γουέστ Χαμ, προηγουμένως είχε διαλύσει με το άκρως επιβλητικό 8-0 τη Μάκλσφιλντ στο Λιγκ Καπ και με 3-1 είχε νικήσει εκτός της Εβερτον. Εχει βρει ρυθμό επιθετικά και μπορεί να φύγει από το Μπράιτον ακόμα και με τη νίκη. Πάμε με το 2 με κάλυψη στο dnb σε απόδοση 1.90.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ