ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το10.gr αναδεικνύει τον κρυφό MVP ενός ακόμη ντέρμπι!

ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το10.gr αναδεικνύει τον κρυφό MVP ενός ακόμη ντέρμπι!

Με αφορμή, λοιπόν, ένα ακόμα ματς κορυφής της Super League, η δημοσιογραφική μας ομάδα συνέχισε την έρευνα για το πλήθος των live στοιχημάτων που προσφέρουν έξι νόμιμες εταιρείες στην Ελλάδα (bwin, sportingbet, interwetten, winmasters, betshop, novibet) και για τρίτη συνεχή Κυριακή τον πρώτο λόγο είχε η winmasters.gr!

Ήταν το τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος! Πιο δυναμικά δεν μπορούσε να ξεκινήσει, άλλωστε, η φετινή σεζόν! ΑΕΚ και Ολυμπιακός, μετά τις ευρωπαϊκές ήττες τους από Μπενφίκα και Μίλαν αντίστοιχα, ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα ο έτερος διεκδικητής του τίτλου ΠΑΟΚ να συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ατρόμητο!

Με αφορμή, λοιπόν, ένα ακόμα ματς κορυφής της Super League, η δημοσιογραφική μας ομάδα συνέχισε την έρευνα για το πλήθος των live στοιχημάτων που προσφέρουν έξι νόμιμες εταιρείες στην Ελλάδα (bwin, sportingbet, interwetten, winmasters, betshop, novibet) και για τρίτη συνεχή Κυριακή τον πρώτο λόγο είχε η winmasters.gr! Και εξηγούμαστε:

Το ματς ξεκινάει στις 20:30 και στο ΟΑΚΑ πέφτουν κορμιά! ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντραροχτυπιούνται για να βρουν τα πατήματά τους και να χτίσουν το δικό τους μομέντουμ στο παιχνίδι. Το ίδιο σκηνικό είχαμε, όμως, και στο διαδίκτυο! Όπως φαίνεται και στα παρακάτω διαγράμματα, winmasters και novibet από την έναρξη του ματς έχουν μετατρέψει σε προσωπική μονομαχία το παιχνίδι των live αγορών, έχοντας αφήσει κατά πολύ πίσω τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Βρισκόμαστε στο 20ο λεπτό και η winmasters έχει το προβάδισμα στις στοιχηματικές επιλογές, διαθέτοντας όλο αυτό το διάστημα 90 αγορές έναντι 85 της δεύτερης novibet! Το πρώτο μέρος ολοκληρώνεται με σκορ νίκης για την winmasters (86 αγορές στο 40’) την ώρα που στη δεύτερη θέση υπάρχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα σε bwin, sportingbet και novibet με πολύ λιγότερες live επιλογές (51 έκαστη).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει ιδανικά για τον Ολυμπιακό και στο 58’ ο Κώστας Φορτούνης ανοίγει το σκορ, δίνοντας το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει και στο διαδίκτυο, αφού από το 50’ και μετά η winmasters κάνει πάρτι, προσφέροντας ακόμα και τριπλάσιες αγορές σε σχέση με δυνατούς παίκτες όπως η betshop και η interwetten (62 vs 19 & 17 αντίστοιχα).

Στο 75΄και ενώ η «Ένωση» κυνηγάει να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό, η winmasters τελειώνει και τυπικά τη μάχη των live αγορών και μάλιστα με εντυπωσιακή διαφορά από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό (winmasters 58 αγορές, bwin & sportingbet 37 αγορές, novibet 34 αγορές, betshop 18 αγορές, interwetten 14 αγορές)!

Το πρωτάθλημα της Super League μπορεί να συνεχίζεται, η winmasters όμως, έχοντας ήδη πάρει όλα τα μεγάλα ντέρμπι, μπορεί να σκέφτεται από τώρα την κούπα του πρωταθλητή!!

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ