Αυλαία στα playoffs της Super League, με απόδοση στο 6.20!

Αυλαία στα playoffs της Super League, με απόδοση στο 6.20!

Δείτε τις σημερινές αναλύσεις και τα προγνωστικά από την ομάδα του Stoiximaview.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στην Allwyn Arena και του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την 5η αγωνιστική των playoffs, ξεχωρίζουν από το σημερινό (17/5) κουπόνι. Δείτε παρακάτω προγνωστικά στοιχήματος από την ομάδα του Stoiximaview.

ΑΕΚ  – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30): Μια άκρως πετυχημένη σεζόν ολοκληρώνεται για την ΑΕΚ. Μια χρονιά η οποία βρίσκει την Ένωση πρωταθλήτρια μετά από τρία χρόνια. Τελευταίο αποτέλεσμα για το σύνολο του Μάρκο Νίκολιτς ήταν το 1-1 στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι «κιτρινόμαυροι» πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Γιόβιτς στο 73′, παρόλα αυτά ο Δικέφαλος του Βορρά μπόρεσε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Μύθου στο 88΄. Οι Δηλώσεις του Μάρκο Νίκολιτς:  «Ήρθα εδώ για να συνεχίσουμε να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας και να κλείσουμε τη σεζόν καλά. Έχουμε ένα αήττητο σερί 23 αγώνων πλέον, θέλαμε να το συνεχίσουμε. Δεχθήκαμε ένα αφελές γκολ στο τέλος γιατί ήμασταν μπροστά να σκοράρουμε, αλλά η απόδοση ήταν πολύ καλή. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είχαμε δαπανήσει πολλά συναισθήματα μετά την κατάκτηση του τίτλου. Οι παίκτες έδειξαν επαγγελματισμό, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε».

Τα τελευταία χρόνια το στοίχημα κόρνερ έχει βρεθεί στις κορυφαίες προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος στις νόμιμες στοιχηματικές, καθώς προσφέρει εναλλακτικές επιλογές και πολλές φορές προκύπτουν σημαντικές ευκαιρίες. Δείτε περισσότερα για το πως παίζεται το στοίχημα κόρνερ και πως θα κερδίσετε.

ΑΕΚ  – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (19:30): Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 επί του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, παίρνοντας έτσι προβάδισμα όσον αφορά την 2η θέση. «Χρυσός» σκόρερ για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Ροντινέι, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο φινάλε του πρώτου μέρους. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, θα λέγαμε πως οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να είχαν φτάσει στο τρίποντο και με μεγαλύτερο σκορ. Βρισκόμενος στην 2η θέση με 65 βαθμούς (στο +2 από τον ΠΑΟΚ), ο Ολυμπιακός θέλει μόνο τη νίκη απόψε απέναντι στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να εξασφαλίσει οριστικά την παρουσία του στην προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στην αποστολή τόσο τον Ντάνιελ Ποντένσε όσο και τον Σαντιάγκο Έσε. Μένει πλέον να φανεί αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει και στο αρχικό σχήμα, με τον Πορτογάλο να έχει υποστεί προ ημερών διάσειση και τον Αργεντίνο να ταλαιπωρείται από ένα χτύπημα στον μηρό.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (19:30): Σε κακή αγωνιστική κατάσταση συνεχίζει να παραμένει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος οδεύει από ήττα σε ήττα. Τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα η εκτός έδρας ήττα με 1-0 απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο το «τριφύλλι» έδειξε το ίδιο προβληματικό αγωνιστικό πρόσωπο με τα προηγούμενα ματς. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ροντινέι στο φινάλε του πρώτου μέρους. Κάπως έτσι, δεν αλλάζει το παραμικρό βαθμολογικά, με τον Παναθηναϊκό να τερματίζει στην 4η θέση και μάλιστα αρκετά μακριά από την κορυφή. Ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League, ο τεχνικός των «πρασίνων», Ράφα Μπενίτεθ, προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις: «Στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλοι είναι πολύ συναισθηματικοί. Προσπάθησα να είμαι πιο ήρεμος και συνήθιζα πρώτα να σκέφτομαι και μετά να πιέζω. Αυτή τη στιγμή θα πρέπει να σκεφτούμε. Γνωρίζαμε ότι το να βρεθούμε στην πρώτη τετράδα ήταν κάπως δύσκολο όταν ήρθαμε εδώ, αλλά το πράξαμε. Την ίδια στιγμή, ξέραμε ότι είμαστε 11 βαθμούς πίσω.

Ψάχνετε τις καλύτερες επιλογές της ημέρας στις νόμιμες στοιχηματικές και τα καλύτερα Προγνωστικά Over 2.5; Στο StoiximaView σας διευκολύνουμε, συγκεντρώνοντας όλες τις προτάσεις στοιχήματος σε μία κατηγορία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ (19:30): Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ. Ένα αποτέλεσμα το οποίο φέρνει πλέον τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε μειονεκτική θέση όσον αφορά τη μάχη της 2ης θέσης. Ο Γιόβιτς ήταν αυτός που στο 73′ έδωσε το προβάδισμα στην Ένωση, με τον Μύθου στο 88′ να απαντά για τον ΠΑΟΚ με όμορφη κοντινή κεφαλιά. Μετά το ντέρμπι, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ένα παιχνίδι που αφήνει μία πικρή γεύση. Είμαστε στο 50% των δυνατοτήτων μας και δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλαμε, όπως συνέβη και απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως και σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που δεν ήταν στην καλύτερη της φόρμα. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση με 63 βαθμούς και στο -2 από τον Ολυμπιακό. Αντιμετωπίζει απόψε στην Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, θέλοντας αποκλειστικά δική του νίκη και παράλληλα στραβοπάτημα των Πειραιωτών.

Η εκτίμηση και το προγνωστικό του αγώνα (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ)

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου,  Προγνωστικά στοιχήματος, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ,  τένις και NBA.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ