Επιστροφή στην «Τούμπα»

Επιστροφή στην «Τούμπα»

Οι προτάσεις του Μάνου Κασσωτάκη για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Καλησπέρα σας. «Άμα σε θέλει…» καταλήγει ένα γνωστό ανέκδοτο, στη χθεσινή SUPER SUNDAY στη Σκωτία κάθε άλλο παρά μας ήθελε μιας και οι δύο προτάσεις της στήλης για τους ημιτελικούς του Λιγκ Καπ χάθηκαν οριακά. Η Χαρτς έφτασε στο 59’ τα 3 κόρνερ, άλλο ένα θέλαμε το οποίο δεν ήρθε ποτέ, ήττα με 3-0 για την ομάδα του Εδιμβούργου που κινδύνεψε με διασυρμό στο τέλος.

Over 4.5 κόρνερ στο 2.15 θέλαμε για την Αμπερντίν στον άλλο ημιτελικό με τους Ρέιντζερς, οι «Ντονς» έμειναν στα 4 κόρνερ, παρότι στο τελευταίο πεντάλεπτο είχαν …κολλήσει στις αντίπαλες γωνίες για να πάρουν κόρνερ (όχι για τη στήλη, αλλά για καθυστερήσεις μια και κέρδιζαν 1-0).

Τα …μαύρα φεγγάρια επέστρεψαν για τη στήλη, ο Γιώργος Δώνης επιστρέφει σήμερα στην «Τούμπα» ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ήταν τεχνικός του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2012-2013, η συνεργασία του τότε είχε τελειώσει άσχημα κι οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει στα δικαστήρια. Σήμερα οι φοβεροί πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού δίνουν το πρώτο μεγάλο τεστ, σε μια σειρά από δύσκολα ντέρμπι. Στην «Τούμπα» ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ είναι το απόλυτο φαβορί, ούτε λόγος για την απόδοση του άσου. Παρά το χθεσινό κάζο στη Σκωτία θα πάμε πάλι στα κόρνερ, εκτιμώντας ότι 3 κόρνερ μπορούν να κερδίσουν οι παίκτες του ΠΑΟ, το Over 2.5 κόρνερ για τον Παναθηναϊκό είναι στο αξιοπρεπέστατο 1.70.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη μπορεί να κερδίσει 6 τουλάχιστον κόρνερ, θα πιέσει, είναι γηπεδούχος, θα ψάξει το γκολ, θέλει να σβήσει και τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα από τη Βίντι την Πέμπτη, Στο 1.95 το Over 5.5 κόρνερ για τον ΠΑΟΚ και μπορεί κάποιος εύκολα να σκεφτεί: «κάτσε ρε φίλε, 3 κόρνερ ο Παναθηναϊκός και 6 ο ΠΑΟΚ, 9, γιατί να μην πάω κατευθείαν στο Over 8 κόρνερ στο ματς;» Πολύ απλά γιατί το Over 8 κόρνερ έχει απόδοση 1.93, ενώ το Over 5.5 κόρνερ για τον ΠΑΟΚ 1.95. Φυσικά η τελική απόφαση ανήκει και εσάς, υπάρχει κι άλλη μια επιλογή στα κόρνερ, το Over 3.5 κόρνερ για τον Παναθηναϊκό στο εντυπωσιακό 2.55.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ