ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Ποια στοιχηματική το… τερμάτισε ξανά στο live;

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός : Ποια στοιχηματική το… τερμάτισε ξανά στο live;

Ποιος ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας; Εκτός από τον ΠΑΟΚ βέβαια...

Η δημοσιογραφική ομάδα του «10», παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να αναλύει όλες τις πτυχές (αγωνιστικές και μη) των ντέρμπι, παρακολούθησε για ακόμα μια φορά το live παιχνίδι έξι νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών (bwin, sportingbet, winmasters, interwetten, betshop, novibet) και τις αγορές που προσέφεραν για το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός της Δευτέρας!

Aξίζει να σημειωθεί για ακόμα μία φορά ότι η winmasters.gr αναδείχθηκε και πάλι νικήτρια στη live στοιχηματική κούρσα, προσφέροντας ανά δεκαπεντάλεπτα τις περισσότερες επιλογές στο διαδίκτυο. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε στο ματς της Τούμπας!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ζεστός στο χορτάρι, απειλώντας διαρκώς την εστία του Παναθηναϊκού, χωρίς ωστόσο να σημειώσει κάποιο γκολ! Η winmasters πάντως από το 1ο έως και το 20ο λεπτό, όπως φαίνεται και στα παρακάτω διαγράμματα, κλέβει ξανά την παράσταση με το… καλησπέρα σας, καθώς διαθέτει σταθερά γύρω στις 80 αγορές – 86 στο 5’ και 79 στο 15’, την ώρα που οι δεύτερες bwin και sportingbet προσφέρουν 20 λιγότερα στοιχήματα (έκαστες από 64 και 59 στα ίδια λεπτά).

Το πρώτο ημίχρονο τελειώνει με σκορ ασφαλείας για την winmasters με 76 αγορές στο διάστημα 35-40’ και ακολουθούν sportingbet και bwin με 55, novibet με 43, betshop με 40 και interwetten με 26. Το ιντερνετικό ματς έχει λήξει μάλλον, αλλά ποτέ δεν ξέρεις….

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει και ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπαίνει φουριόζος, με αποτέλεσμα ο συνήθης ύποπτος Πρίγιοβιτς να ανοίξει το σκορ στο 51’. Την ώρα δηλαδή που η winmasters εδραίωνε την κυριαρχία της στον διαδικτυακό «αέρα» , διαθέτοντας πολλαπλάσια στοιχήματα από τον ανταγωνισμό. Για του λόγου το αληθές, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη συμπλήρωση 50 αγωνιστικών λεπτών, η winmasters δίνει την ευκαιρία για 52 στοιχηματικές επιλογές, ενώ betshop και interwetten προσφέρουν 18 και 13 αγορές αντίστοιχα!

Στο 70’ η winmasters κόβει και τυπικά πρώτη το νήμα στο live παιχνίδι, όπως φαίνεται και στο 2ο διάγραμμα, με 49 στοιχήματα, διατηρώντας το απόλυτο σερί μαζί με τον ΠΑΟΚ! Ένα ακόμα ντέρμπι της Super League, δηλαδή, φέρει φαρδιά-πλατιά την στοιχηματική της υπογραφή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ