Η βραδιά του Χίγκινς

Η βραδιά του Χίγκινς

Οι προτάσεις του Δ. Χρυσάνθη από τα ματς της Eurolegaue.

Η Ευρωλίγκα σήμερα δεν έχει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αφού τα φαβορί είναι προφανή, δύσκολα θα σπάσουν και τα χάντικαπ δεν τα ακουμπάω. Ούτε ρισκάρω να εμπιστευθώ τον Ολυμπιακό, παρότι έχω μια διαίσθηση ότι κάτι θα έχει ετοιμάσει ο παμπόνηρος Μπλατ για να αιφνιδιάσει την ΤΣΣΚΑ, η οποία όμως είναι καλύτερη.

Από αυτό το παιχνίδι, πάντως, θα παίξω λίγα χρήματα σε ένα ειδικό. Κάτι μου λέει ότι ο Κόρι Χίγκινς θα είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα κι αν αυτό συμβεί, θα πληρώσει με απόδοση 5.00. Ο Αμερικανός είναι σε καλό φεγγάρι και μάλιστα είναι ο δεύτερος σκόρερ της ΤΣΣΚΑ με 15,5 πόντους ανά αγώνα πίσω από τον Ντε Κολό. Επειδή ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει λογικά να μη χάσει από τον Γάλλο και θα προσαρμόσει πάνω του την άμυνα, θα βρεθεί περισσότερος χώρος για τον Χίγκινς να δράσει. Λείπει κι ο Στρέλνιεκς, που θα μπορούσε να δώσει μια λύση στο μαρκάρισμά του, επομένως ο δρόμος για να βγει πρώτος σκόρερ ανοίγει.

Κατά τα άλλα μου αρέσει και το over 158,5 στο Μπασκόνια-Νταρουσάφακα. Η Μπασκόνια παίζει σε ψηλό ρυθμό, ειδικά στο γήπεδό της, και η Νταρουσάφακα δεν έχει την εμπειρία για να τον σταματήσει. Περιμένουμε ότι θα παρασυρθεί και θα βγει εν τέλει υψηλό σκορ στη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ