Κόντρα στις ελληνικές ομάδες

Κόντρα στις ελληνικές ομάδες

Οι προτάσεις του Δ. Χρυσάνθη από το κουπόνι του μπάσκετ.

Πλούσια τα ελέη σήμερα, με τις τρεις βασικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε πλήρη εξέλιξη και αρκετά παιχνίδια με ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Στην Ευρωλίγκα υπάρχει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα και βλέπω ότι οι «πράσινοι» δίνονται μεγάλο φαβορί, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν πείθουν με τις εμφανίσεις τους, τελευταία υπάρχει γκρίνια και για τον Πασκουάλ και η πίεση πλέον είναι μεγάλη. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη έχασε δύο παιχνίδια στην αρχή και έκτοτε δεν έχει ξαναχάσει. Μετρά πέντε σερί νίκες, πάει καλά και στο ισπανικό πρωτάθλημα, δεν έχει τραυματισμούς και δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό… σκορποχώρι. Η νίκη της πληρώνει 2,80. Με τέτοια απόδοση δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην ποντάρω λίγα λεφτά για να πάρω πολλά.

Στο Eurocup σημειώστε έναν άσο, που μπορεί να εκτοξεύσει τα κέρδη σας στα ύψη. Αυτόν της Τόφας στον αγώνα με την Κουμπάν. Μ’ αρέσει η Τόφας φέτος, παρόλο που δεν παίρνει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει καλή ομάδα. Και επιπλέον παίζει στην έδρα της και «καίγεται» για τη νίκη, διότι θέλει να προκριθεί στο Top-16. Αντίθετα η Κουμπάν έχει ήδη προκριθεί και μαθηματικά. Μπορεί να έχει καλύτερη ομάδα, αλλά το κίνητρό της δεν είναι υψηλό. Γιατί να μην ποντάρω, λοιπόν, σε αυτό τον άσο του 3,30;

Στο Champions League θα κοντράρω και πάλι τον Προμηθέα, παρότι την προηγούμενη φορά με είχε διαψεύσει. Έχει ήδη κάνει υπέρβαση η ομάδα της Πάτρας με την πορεία της, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπει φρένο, κυρίως λόγω απειρίας. Η Βίρτους έχει καλή ομάδα, είναι αήττητη ως τώρα, ο Κέβιν Πάντερ είναι σε σούπερ φόρμα και ξέρει τις ελληνικές άμυνες, αλλά και τα γήπεδα, επομένως το βλέπω πολύ πιθανό το διπλό. Χώρια που ο Προμηθέας έχει και τα προβλήματά του, με τελευταίο τον τραυματισμό του Κασελάκη.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ