Με έδρες, γκολ και Μπριζ

Με έδρες, γκολ και Μπριζ

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στα πρωταθλήματα σήμερα, λίγο πριν τη διακοπή στα περισσότερα από αυτά και με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να είναι κοντά. Απώλειες σε αυτό το σημείο δεν επιτρέπονται, ενώ ήδη τα μεταγραφικά σενάρια μονοπωλούν πολλά σάιτ. Παρασκευή με λίγες επιλογές, ωστόσο ξεχώρισα κάποιες που μου άρεσαν αρκετά.

Έναρξη με το παιχνίδι των 19.30 στη Πολωνία ανάμεσα σε Λεχ Πόζναν και Σλασκ. Οι γηπεδούχοι στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού τους γνώρισαν εκτός έδρας ήττα και επέστρεψαν στις αποτυχίες μετά από 2 σερί θετικά αποτελέσματα. Επιστρέφουν στην έδρα τους σήμερα που εσχάτως μετρούν 13 βαθμούς σε 6 παιχνίδια. Επιθετικά παραμένουν καλοί, αν και αμυντικά έχουν κενά που τους κρατούν μακριά από την 3άδα. Από την άλλη η Σλασκ έχει πάρει τον «κατήφορο», συμπλήρωσε 4 παιχνίδια δίχως νίκη, αν και εκτός έδρας παρουσιάζεται πιο ικανή. Η προϊστορία δείχνει άσο, ωστόσο θα πάω εκ του ασφαλούς και το 1 (DNB) στο 1.38.

Λίγο αργότερα η Μπριζ που προέρχεται από 2 σερί θετικά αποτελέσματα δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Μπέβερεν που αγνοεί ακόμα τη νίκη σε εντός έδρας παιχνίδι της φέτος. Η ψυχολογία είναι με τους πρωταθλητές που θέλουν να παρουσιάσουν κατι διαφορετικό σε εκτός έδρας παιχνίδι τους και σήμερα έχουν μία καλή ευκαιρία. Διπλό και Over 1.5 στο 1.57. Συνεχίζω με Β’ Γερμανίας και το ματς του Αμβούργου με την Πάντερμπορν. Από μέτριες εμφανίσεις οι φιλοξενούμενοι αν και δεν χάνουν εύκολα μετρώντας 7 ισοπαλίες σε 15 αγωνιστικές και μόλις 3 ήττες. Από την άλλη όμως το Αμβούργο δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, αν και εντός έδρας δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. Η Πάντερμπορν βρίσκει γκολ έχοντας 4 G/G&O2.5 στα 6 πιο πρόσφατά της. Τα 9 ματς δίχως ήττα όμως για το Αμβούργο είναι πολλά και θα το στηρίξω. Ωστόσο πάω με το 1Χ&Ο1.5 στο 1.50.

Τελειώνω με το ντέρμπι στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ. Κάνει «περίπατο» η Γιούβε στο πρωτάθλημα και πραγματικά δείχνει πως δεν έχει αντίπαλο. Στο +8 από τη Νάπολι, στο +11 από την Ίντερ, παραμένοντας αήττητη μετά από 14 αγωνιστικές όπου μετρά 13 νίκες και μόλις 8 τέρματα παθητικό. Η Ίντερ θέλει να ανέβει βαθμολογικά, ωστόσο αμυντικά παρουσιάζει κενά, ενώ το μυαλό της είναι και στο σημαντικό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν την ερχόμενη Τρίτη για το ΤΣΛ. Δεν παύει να είναι ένα όμως ντέρμπι, από τα σπουδαιότερα της Ιταλίας και παρόλο που οι «νερατζούρι» δεν δείχνουν στα καλύτερα τους, θα αφήσω τον άσο και επιλέγω το 2-4 γκολ στο 1.55.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ