Όσα βάλουν κι όσα φάνε…

Όσα βάλουν κι όσα φάνε…

Οι προτάσεις του Γ. Σιάφα από το σημερινό κουπόνι.

2/2 από νωρίς με τα παιχνίδια της Ligue 1 την Τρίτη, πέρασε μόνο η Σοσό από τα υπόλοιπα με δύο ακόμη ματς να με αφήνουν παραπονεμένο στο φινάλε. Δεν γίνεται να μην είχε GG το Μονπελιέ – Λιλ, χάλασε στο τέλος η ισοπαλία της Χάβρης με την Μπερισόν, αλλά ακόμη κι έτσι βγάλαμε κέρδος.

Μετά από αναγκαστικό διάλειμμα δύο ημερών, επιστρέφω με μια επιλογή.

Γουέστ Μπρομ και Άστον Βίλα κοντράρονται στα Μίντλαντς σε ένα ντέρμπι που εταιρίες και κόσμος περιμένει να υπάρξουν αρκετά γκολ. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι ψάχνονται μετά το ισόπαλο 1-1 με την Μπρέντφορντ, σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησαν αλλά σκόραραν μόνο μία φορά για να δεχθούν την ισοφάριση όταν δεν υπήρχε άλλος χρόνος. Άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα του Ντάρεν Μουρ, που με την ισοπαλία της έμεινε πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Από την άλλη η Άστον Βίλα μετά το τρομακτικό 5-5 με τη Νότιγχαμ Φόρεστ απάντησε με μια πολύ μεστή εμφάνιση στην έδρα της Μίντλεσμπρο, μία εκ των καλύτερων ομάδων αμυντικά στην Τσάμπιονσιπ, από την οποία πέρασε με σκορ 3-0. Είναι μια ανάσα από τα πλέι οφ αλλά δύσκολα θα πάρει μία θέση σε αυτά από τούτη την αγωνιστική.

4/5 πρόσφατα ντέρμπι τους έμειναν στο under και το NG, αλλά το σενάριο αυτό φαντάζει αρκετά τραβηγμένο σε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πλευρές φύσει επιθετικές. Δεν αποτελεί καμιά τεράστια ευκαιρία το GG σε συνδυασμό με το over αλλά μοιάζει με… μονόδρομος, ειδικά από την στιγμή που η Γουέστ Μπρομ δεν ξέρει να κρατάει απαραβίαστη την εστία της.

Περιμένω ανοιχτό και ωραίο ματς, έχουν τις δυνατότητες. Καλή μας επιτυχία κύριοι!

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ