Με αφετηρία το 2.08

Με αφετηρία το 2.08

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Ολοκληρώνεται σήμερα το τριήμερο με τους αγώνες του Γιουρόπα. Μία 6η αγωνιστική που θα κρίνει τα πάντα. Χτες η ΑΕΚ αποχαιρέτισε και επίσημα την Ευρώπη για φέτος, κάτι που θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν με τη δύναμη της έδρας τους τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και Ολυμπιακός.

Από τις ελληνικές ομάδες θα ξεκινήσω και πρώτο από τον όμιλο του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες δεν παρουσιάζουν σταθερότητα στην απόδοσή τους στο πρωτάθλημα και μοιραία μετά και τη νέα απώλεια βαθμών κόντρα στη Ξάνθη βρέθηκαν στο -8 από την κορυφή. Με αδυναμίες κυρίως επιθετικά κι αυτό τους κοστίζει. Ωστόσο στην Ευρώπη τα πράγματα για αυτόν είναι διαφορετικά, αφού στα πλαίσια του Γιουρόπα δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 8 εντός έδρας του. Σήμερα για να προκριθεί θέλει νίκη με 2 τέρματα διαφορά και αυτόν τον αναγκάζει να επιτεθεί. Και η Μίλαν από την άλλη παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της παραμένει στην 4η θέση όμως στο πρωτάθλημα της, ενώ προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία με την Τορίνο εντός έδρας. Αναμένονται αλλαγές στο βασικό σχήμα και αυτό θα την κάνει ακόμα πιο ευάλωτη αμυντικά. Ωστόσο επιθετικά είναι σαφώς καλύτερη των γηπεδούχων. Με οδηγό το πρώτο ματς πάω στο G/G&O2.5 στο 2.40. Για τον ΠΑΟΚ τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, αφού δεν του αρκεί να νικήσει, πρέπει την ίδια ώρα και η Τσέλσι να επικρατεί της Βίντι εκτός έδρας. Η Μπάτε από την άλλη θέλει ίδιο σκορ ή καλύτερο από τους Ούγγρους για να είναι αυτοί που θα προκριθούν ως δεύτεροι. Με την εικόνα που έδειξε ο «Δικέφαλος» στα 2 παιχνίδια με τη Βίντι αρνούμαι να πάω με τον άσο. Αντιθέτως θα επιλέξω το αμφίσκορο στην εξαιρετική απόδοση του 2.17.

Ο πιο αμφίρροπος ίσως όμιλος είναι ο 9ος όπου και οι 4 ομάδες έχουν σχεδόν μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης. Μπεσίκτας – Μάλμε και Γκενκ – Σάρπσμποργκ, ζευγάρια με παρόμοια χαρακτηριστικά. Και οι 2 φιλοξενούμενοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους στα εγχώρια πρωταθλήματα τους και με φιλικά προσπαθούν να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο. Αμφότερες βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο» και θέλουν μόνο τη νίκη σήμερα για να προκριθούν. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα αφού προκρίνονται και με ισοπαλία. Ωστόσο τόσο οι Τούρκοι όσο και οι Βέλγοι δε πείθουν καθόλου αμυντικά, δέχονται με ευκολία φάσεις και γκολ, ωστόσο σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία αμφότερες. Παρόμοιες επιλογές και στα 2 παιχνίδια με το 1Χ&G/G σε αποδόσεις 2.15 και 2.08 αντίστοιχα.

Για τον 2ο όμιλο η Σέλτικ υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ. Οι Αυστριακοί μετρούν 5 νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλο, είναι ήδη στην επόμενη φάση ως πρώτοι, ενώ φέτος δεν έχουν ήττα σε 29 επίσημα ματς. Στόχος να τα κάνουν φυσικά 30. Δίχως αντίπαλο στο πρωτάθλημα όπου κάνει «περίπατο» ταξιδεύει σήμερα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Με τη ψυχολογία στα ύψη όμως και οι γηπεδούχοι, που τους αρκεί απλά ένας βαθμός για να προκριθούν. Οι Σκωτσέζοι είναι στην 1η θέση πλέον στο πρωτάθλημά τους, έχοντας κατακτήσει ήδη το Λιγκ Καπ, ενώ παραμένουν αήττητοι για 10 σερί ματς σε ολες τις διοργανώσεις. Σήμερα όμως θα έχουν πιο δύσκολο έργο και για αυτό θα πάω με το 1Χ&G/G, αφού μάλλον η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν από τους δύο.

Κλείνω με το παιχνίδι της Ρεν κόντρα στην Αστάνα. Η Ρεν προκρίνεται μόνο με νίκη, ενώ την Αστάνα τη βολεύει και η ισοπαλία. Πρωταθλητές οι Καζάκοι, δίχως επίσημο ματς από τις 29/11 και την εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Ντ. Κιέβου την προηγούμενη αγωνιστική. Μια ήττα που δεν τους άξιζε, αφού ήταν καλύτεροι , έχοντας περισσότερες φάσεις και δοκάρι στο τέλος για να φέρουν το ματς στα ίσια. Είναι λοιπόν αναγκασμένοι σήμερα να ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι Γάλλοι από την άλλη μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία τους, δείχνουν βελτιωμένοι, μετρώντας 2 νίκες στο πρωτάθλημα, δίχως να έχουν δεχτεί καν γκολ. Και αυτό είναι οξύμωρο, αφού φέτος έχουν δεχτεί γκολ στα 17 από τα 22 επίσημά τους. Ισάξιες σε γενικά πλαίσια οι 2 ομάδες και αυτό περιμένω να αποτυπωθεί και στο χορτάρι. Αφήνω τον άσο και κρατάω το εξαιρετικό G/G στο 2.25.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ