Σταθερές γηπεδούχες, επικίνδυνες φιλοξενούμενες

Σταθερές γηπεδούχες, επικίνδυνες φιλοξενούμενες

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη από το κουπόνι της Παρασκευής.

Καλημέρα στην παρέα!

Μετά από αποχή μιας ημέρας για τη στήλη καθώς δεν βοήθησε ο απολογισμός των επιλογών του Τσάμπιονς Λιγκ, επανέρχομαι με Βέλγιο και Δανία.

Για την 19η αγωνιστική της Jupiler League, η φορμαρισμένη Σαρλερουά υποδέχεται τη Γάνδη. Οι «Ζέβρες» του Μαζού, έχουν ανεβάσει την απόδοση και την αποτελεσματικότητά τους εντός έδρας, καθώς έφτασαν τις έξι σερί επιτυχίες. Επίσης, έδειξαν χαρακτήρα και πήραν την ισοπαλία στις Βρυξέλες κόντρα στην Άντερλεχτ (1-1), την προηγούμενη αγωνιστική. Θα παίξουν με ψυχολογία, αυτοπεποίθηση αλλά και τρεις σημαντικές απουσίες. Η Γάνδη, έρχεται από εύκολη νίκη επί της Έουπεν (2-0), όμως τελευταία βρίσκει γκολ κυρίως από τους αμυντικούς της, Ρόστεντ και Μπρον. Σκοράρει δύο ή περισσότερα γκολ σε έξι από τα οκτώ παιχνίδια ως φιλοξενούμενη, ενώ η Σαρλερουά δέχεται σε όλα ως γηπεδούχος. Προμηνύεται ανοικτό παιχνίδι, με σύνολο over 2.5 γκολ.

Στη Superliga της Δανίας, οι ομάδες προετοιμάζονται για την τελευταία αγωνιστική, πριν από τη χειμερινή διακοπή που διαρκεί περίπου δύο μήνες. Η αγωνιστική «ανοίγει» με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Οντένσε και την Όλμποργκ. Οι γηπεδούχοι είναι σε ανοδική πορεία, η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μίντιλαντ (3-0), είναι εντός προγράμματος. Αήττητη για επτά αγωνιστικές εντός έδρας, τρεις σερί νίκες. Από την άλλη, η Όλμποργκ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά σε δέκα ματς εκτός έδρας, καθώς της ταιριάζει περισσότερο το παιχνίδι στην κόντρα. Η Οντένσε έχει προβάδισμα, αλλά η Όλμποργκ είναι επικίνδυνη. Κρατάμε το αμφίσκορο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ