Σκοράρει η Λειψία

Σκοράρει η Λειψία

Οι προτάσεις του Γιάννη Τσιακίρη από το σημερινό κουπόνι.

Καλημέρα σε όλη την υπέροχη παρέα μας. Τετάρτη σήμερα με τους αγώνες κυπέλλου να κεντρίζουν για ακόμα μία μέρα το ενδιαφέρον, ωστόσο και πάλι αποφάσισα να στρέψω την προσοχή μου στην εμβόλιμη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γερμανίας. Τρία παιχνίδια κράτησα για απόψε και ξεκινώ ευθύς αμέσως τις αναλύσεις μου.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι η Σάλκε φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν. Με εξαιρετική παράδοση οι φιλοξενούμενοι, που έχουν ηττηθεί μόλις 2 φορές στις τελευταίες 12 επισκέψεις τους σε αυτό το γήπεδο, καλούνται να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από την ήττα κόντρα στην Άιντραχτ, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο αλλά αποτέλεσε «πισωγύρισμα». Εκτός έδρας οι «Ασπιρίνες» χάνουν αρκετή από τη δυναμικής τους, ενώ σε 8 εκτός φέτος στο πρωτάθλημα μετρούν 5 Over 2.5. Από την άλλη οι γηπεδούχοι προέρχονται και αυτή από μία μέτρια εμφάνιση και το 1-1 εκτός έδρας με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ. Μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκονται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ εντός έδρας δεν έχουν ακόμα ισοπαλία φέτος. Δικαίως μοιρασμένο το σετ των αποδόσεων, αξίζει το Χ, κρατάω ωστόσο το αμφίσκορο στο 1.74.

Στις 21.30 η Βέρντερ θα υποδεχτεί τη Χόφενχαϊμ, με τους γηπεδούχους να υστερούν μόλις κατά 2 βαθμούς του αντιπάλου τους. Από ήττα εκτός έδρας προέρχεται η ομάδα της Βρέμης δίνοντας συνέχεια στις μέτριες εμφανίσεις της με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 9η θέση. Φυσικά εντός έδρας είναι πιο αξιόπιστη, ενώ μετράει 8 σερί G/G, τα 7 εκ των οποίων έχουν συνδυαστεί με Over 2.5. Από την άλλη η Χόφενχαϊμ προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Γκλάντμπαχ, αποτέλεσμα που την αδικεί αφού ήταν καλύτερη. Σήμερα το σύνολο του Νάγκελσμαν θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να πλησιάσει περισσότερο στην πρώτη τετράδα. Εκτός έδρας φέτος η Χόφενχαϊμ μετράει μόνο Over, ωστόσο από την Βρέμη έχει φύγει με ένα μόνο διπλό στις τελευταίες 12 επισκέψεις της. G/G&O2.5 στο 1.54.

Το σπουδαιότερο ίσως παιχνίδι γίνεται στο Μόναχο όπου η Μπάγερν φιλοξενεί τη Λειψία. Οι Βαυαροί τον τελευταίο μήνα παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο, έχουν πετύχει σημαντικές νίκες με αποτέλεσμα να ξαναβρεθούν στο κυνήγι του φετινού πρωταθλήματος. Όχι μόνο νικούν αλλά σκοράρουν και με χαρακτηριστική ευκολία, όπως έκαναν το Σάββατο επικρατώντας εκτός έδρας του Αννόβερου με 0-4. Βέβαια αμυντικά παραμένουν ασταθείς, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί εύκολα η «γρήγορη» Λειψία. Μία Λειψία που όμως παρουσιάζει «σκαμπανεβάσματα» στην απόδοσή της και ειδικά εκτός έδρας μετράει 4 σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως να έχει σκοράρει καν στις 3 πιο πρόσφατες της. Τις 2 ομάδες τις χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί και αμφότερες οφείλουν να ψάξουν το τρίποντο. Σαφέστατα ο άσος έχει τον πρώτο λόγο, αλλά βρίσκεται αδικαιολόγητα χαμηλά. Καλύτερο το G/G&O2.5 στο 1.90 σε τιμές που κρίνονται αποδεκτές.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ