Που΄σαι Θανάση… και διπλά ανωτερότητας

Που΄σαι Θανάση… και διπλά ανωτερότητας

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη από το κουπόνι του μπάσκετ.

Πλούσια η δράση στο σημερινό μπασκετικό κουπόνι με αγώνες για την Euroleague, το Eurocup και το Basketball Champions League…

Ο αγώνας που ενδιαφέρει περισσότερο τους Έλληνες φιλάθλους είναι αυτός της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο θα ασχοληθούμε με ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τους πόντους του Θανάση Αντετοκούνμπο. Το line που προσφέρεται είναι στους 4.5 πόντους και ο διεθνής φόργουορντ δεν το έχει ξεπεράσει σε κανένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με την επιστροφή του Ματ Λοτζέσκι, μάλιστα, ο ρόλος του αναμένεται να είναι ακόμα πιο περιορισμένος, οπότε η επιλογή του under 4.5 στους πόντους του μοιάζει ασφαλής.

Συνεχίζουμε με το Basketball Champions League και τον αγώνα της Ντιζόν με την Μπάμπεργκ, όπου η επιλογή μας είναι το «διπλό» για την πολύ ανώτερη ομάδα του Νίκου Ζήση, η οποία μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες και στο BCL έχει χάσει μόνο από την ΑΕΚ μακριά από την έδρα της. Η Μπάμπεργκ έχει την ποιότητα να καλύψει και το χάντικαπ των 5.5 πόντων, αλλά εμείς θα το χαμηλώσουμε λίγο και θα επιλέξουμε τη νίκη με 3 ή περισσότερους πόντους και θα την συνδυάσουμε με έναν αγώνα που δεν… γεμίζει το μάτι.

Η Οπάβα κοντράρεται με την Φρίμπουργκ στην Τσεχία, με την ελβετική ομάδα να είναι πολύ πιο ποιοτική από της Οπάβα, η οποία έχει στο ρόστερ της μόνο Τσέχους παίκτες και τον τελευταία καιρό διασύρεται σε BCL και εθνικό πρωτάθλημα. Η Φρίμπουργκ είναι… κανονική ομάδα με αρκετούς Αμερικανούς και έχει την ποιότητα να περάσει εύκολα από την έδρα της Οπάβα, οπότε εμείς επιλέγουμε το «διπλό» με διαφορά 3 ή περισσότερων πόντων.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ