Για το καλό…

Για το καλό…

Οι προτάσεις του H. Πρίφτη από το σημερινό κουπόνι.

Το έτος 2018 έφτασε στο τέλος του ενώ παράλληλα το 2019 είναι έτοιμο να μας χτυπήσει την πόρτα. Ό,τι το καλύτερο για όλους, με υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη ! Έρχονται τα playoffs του NFL – must watch tv – !!! Σιγά σιγά θα ξεκινήσουμε και με επιλογές από το κολεγιακό μπάσκετ για να μπαίνουμε στο κλίμα. Σήμερα θα κλείσουμε τη χρονιά με επιλογές από το πρόγραμμα των Bowls του κολεγιακού φούτμπολ.

Το Στάνφορντ μας έχει συνηθίσει ως μία run-first ομάδα, η οποία παίζει καλή άμυνα. Στο τέλος της σεζόν μπόρεσε να αναπτύξει και το παιχνίδι πάσας. Στον αμυντικό τομέα όμως η ομάδα του Στάνφορντ αντιμετωπίζει προβλήματα. Σε 5 παιχνίδια της φετινής σεζόν το σκορ των αναμετρήσεων του Στάνφορντ ξεπέρασε τους 60 πόντους. Αυτό δείχνει πως η φετινή έκδοση των Κάρντιναλ δεν είναι μία τυπική ομάδα του Στάνφορντ. Από την άλλη πλευρά, το Πιττ διαθέτει μία πολύ καλή ράννινγκ επίθεση. Σίγουρα, θα μπορέσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην άμυνα του Στάνφορντ. Αμυντικά, η ομάδα του Στάνφορντ επιτρέπει στους αντιπάλους της 415,6 συνολικές επιθετικές γυάρδες.

Δεύτερη επιλογή για τη στήλη αυτή των Γιούτα Γιούτς. Στα πλαίσια του Holiday Bowl η ομάδα της Γιούτα αντιμετωπίζει το Νορθγουέστερν. Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του βασικού κουόρτερμπακ Tyler Huntley. Έχει φέτος 1,762 γυάρδες με 12 12 touchdowns και 6 interceptions. Θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής η συμμετοχή του. Ο πιθανός αντικαταστάτης του, Σέλι έχει δείξει πως μπορεί να «τρέξει» σε έναν ικανοποιητικό βαθμό την επίθεση των Γιούτς. Μου είναι δύσκολο να φανταστώ πως από την άλλη πλευρά θα βρει επιθετικό ρυθμό η ομάδα του Νορθγουέστερν. Ειδικά, απέναντι σε μία καλή αλλά υποτιμημένη άμυνα όπως αυτή των Γιούτς. Οι Αγριόγατες διαθέτουν την έκτη χειρότερη επίθεση από τις ομάδες που συμμετέχουν στα Bowls. Ο κουόρτερμπακ Θόρσον θα αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα απέναντι στην πέμπτη καλύτερη αμυντική γραμμή της χώρας. Θα πάω με την ομάδα από την περιφέρεια του Pac-12 σε αυτή την αναμέτρηση. Ευτυχισμένο το νέο έτος για εσάς και την οικογένειά σας. Ας είναι το ξεκίνημα του 2019 αφετηρία μίας δημιουργικής εποχής. Χρόνια πολλά σε όλους!

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ