Ακόμα ένα βήμα για τη Λίβερπουλ

Ακόμα ένα βήμα για τη Λίβερπουλ

Με το εκτός έδρας ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Γουέστ Χαμ ασχολείται στοιχηματικά ο Πάνος Κοτσιμπός από το κουπόνι της Δευτέρας (4/2).

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη στήλη το Σάββατο, καθώς επικράτησε με 3-1 η Εϊρ της Αλόα εκτός έδρας και πλέον πάμε να ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας με μία επιλογή, η οποία ευελπιστούμε ότι θα μας πάει ταμείο.

Με Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας θα πάμε σήμερα και την αναμέτρηση της Λίβερπουλ στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Ειδικά μετά από τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι χθες το απόγευμα κόντρα στην Αρσεναλ, είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει και πολλά περιθώρια γκέλας η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Την έκανε άλλωστε αυτή στην περασμένη αγωνιστική, μεσοβδόμαδα, με αντίπαλο την Λέστερ, εκεί όπου έμεινε στην ισοπαλία. Θα γίνουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ έχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Από την άλλη πλευρά, η γηπεδούχος Γουέστ Χαμ έχασε με 3-0 εύκολα από τη Γουλβς, με την άμυνά της να προβληματίζει σε μία ακόμα περίπτωση. Όπως συμβαίνει άλλωστε στα περισσότερα από τα πιο πρόσφατα ματς. Θα έχει μερικές σημαντικές επιστροφές – πιθανότατα – σε αυτό το παιχνίδι και αυτό θα βοηθήσει πιθανότατα στο να ανοίξει ο ρυθμός. Εχει λογική το να επιλέξουμε το διπλό σε συνδυασμό με over 2.5, το οποίο τιμάται στο 1.90.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ