Σφαιρόπουλος εναντίον Ολυμπιακού, πράξη πρώτη!

Σφαιρόπουλος εναντίον Ολυμπιακού, πράξη πρώτη!

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ολυμπιακός με πλήθος στοιχημάτων. Εναλλακτικό χάντικαπ και όριο πόντων. Σε ανταγωνιστική απόδοση η επιλογή 1 Ημίχρονο/2 Τελικό. Αγορές για Παράταση και Περιθώριο νίκης. Γρήγορες αγορές (fast markets)* και cashout* στο live παιχνίδι.

Αντιμέτωποι για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο τους το περασμένο καλοκαίρι θα βρεθούν την Πέμπτη το βράδυ ο Ολυμπιακός και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με καθημερινές προσφορές*- Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στο Τελ Αβίβ με μοναδικό σκοπό τη νίκη κόντρα στη Μακάμπι, προκειμένου να ξεπεράσουν την ήττα-σοκ από την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα και να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι για την 4η θέση που θα τους χαρίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play off της διοργάνωσης.

Στον αντίποδα, η «ομάδα του λαού» δείχνει να έχει μεταμορφωθεί υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού. Μπορεί την προηγούμενη αγωνιστική οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου να γνώρισαν βαριά ήττα στη Μπασκόνια, το τελευταίο διάστημα, όμως, δείχνουν να έχουν αναγεννηθεί, έχοντας επιτύχει σημαντικές νίκες, με αποτέλεσμα να διεκδικούν με αξιώσεις ένα εισιτήριο για την τελική οκτάδα!

Κάνε το παιχνίδι σου πιο ενδιαφέρον με το Cashout στη winmasters.gr

Η winmasters.gr υποδέχεται τη μεγάλη αναμέτρηση της Πέμπτης για τη Euroleague, με πλήθος επιλογών για Νικητή, Χάντικαπ και Over/Under Τελικό, 1ου Ημιχρόνου και 1ης Περιόδου, αλλά και έξυπνες αγορές σε ανταγωνιστικές αποδόσεις, όπως για παράδειγμα:

 

  • Ημίχρονο/Τελικό
  • Περιθώριο νίκης
  • Παράταση
  • Πρώτη ομάδα να φτάσει τους 12, τους 25 και τους 45 πόντους

 

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ