Βάρος φανέλας σε απόδοση 4.00

Βάρος φανέλας σε απόδοση 4.00

Ο Στέφανος Μαρολαχάκης, ασχολείται με το μπασκετικό κουπόνι και καταθέτει τις προτάσεις του για τους τελικούς Copa Italia και Κυπέλλου Ελλάδος.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διοργανώσεις των Κυπέλλων σε Ισπανία, Ιταλία και Τουρκία, ενώ αύριο έχουμε και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Θα δώσουμε βάρος σήμερα στο Copa Italia, μία διοργάνωση που ήδη μας έχει χαρίσει αρκετές συγκινήσεις μα πολλές εκπλήξεις και συγκλονιστικά παιχνίδι. Το ρόλο του θύτη σε μία από αυτές τις εκπλήξεις είχε η Βίρτους Μπολόνια, η οποία απέκλεισε στα προημιτελικά την Ολίμπια Μιλάνο πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και τώρα έχει μπροστά της την Κρεμόνα, ενώ στον άλλο ημιτελικό συγκρούονται οι Μπρίντιζι με την Ντινάμο Σάσαρι. Το ποντάρισμά μας στην ιστορική ομάδα της Μπολόνια δεν θα αφορά μόνο τον σημερινό ημιτελικό, αλλά γενικότερα την κατάκτηση του τροπαίου σε απόδοση 4.00! Η Βίρτους έχει γεμάτο ρόστερ, έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση στον προημιτελικό και έχει το βάρος της φανέλας για να επιστρέψει στους τίτλους, οπότε το ενδεχόμενο κατάκτησης του τροπαίου σε αυτή την απόδοση αποκτάει αξία.

Τέλος θα επιλέξουμε ένα ειδικό στοίχημα από τον αυριανό τελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Από τότε που αποκτήθηκε ο Τζόντρε Τζέφερσον και ο ΠΑΟΚ είναι πάλι πλήρης, ο Τζαμάλ Τζόουνς έχει δει τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται, καθώς δεν παίρνει λεπτά στη θέση 4, ενώ σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια, όπως ο αυριανός τελικός, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου επιλέγει να χρησιμοποιήσει τον έμπειρο Μιλένκο Τέπιτς στη θέση «3». Επιλογή μας λοιπόν το under 7.5 πόντοι του Αμερικανού σε απόδοση 1.87.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ