Από την Κρήτη στη… Βραζιλία

Από την Κρήτη στη… Βραζιλία

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη.

Ημέρα τελικών η σημερινή στην Ευρώπη, καθώς κρίνονται τα Κύπελλα Ελλάδας, Ισπανίας, Ιταλίας, Τουρκίας και Γερμανίας, αλλά και μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ, η οποία διεκδικεί το Διηπειρωτικό Κύπελλο στη Βραζιλία!

Στην Κρήτη, ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΟΚ συγκρούεται με τον Παναθηναϊκό. Από χθες, έχουμε επιλέξει το under στους πόντους του Τζαμάλ Τζόουνς και σήμερα θα ασχοληθούμε με ακόμα ένα ειδικό στοίχημα. Ο Φιλ Γκος προπονήθηκε χθες και θα δώσει κανονικά το παρών, στον πρώτο τελικό της καριέρας του, κάτι που σημαίνει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει την ομάδα του, όπως κάνει άλλωστε σε όλα τα σημαντικά παιχνίδια! Επιλογή μας το over 12.5 πόντοι του Αμερικανού.

Στη Γερμανία, η Μπάμπεργκ υποδέχεται την Άλμπα στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι Βερολινέζοι είναι ανώτεροι και παρά το γεγονός ότι αγωνίζονται εκτός έδρας είναι το φαβορί για το τρόπαιο. Παίζουν καλύτερο μπάσκετ, υπερτερούν στην μάχη των πάγκων με τον Άιτο Ρενέσες και γενικά έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 1.80!

Κλείνουμε τις σημερινές επιλογές με τη Βραζιλία, όπου η ΑΕΚ θα διεκδικήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο με αντίπαλο την Φλαμένγκο. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έχει δείξει ότι θέλει πάρα πολύ αυτόν τον τίτλο και πιστεύω ότι θα αποδείξει την ανωτερότητά της μέσα στο παρκέ κατακτώντας το τρόπαιο και δίνοντάς μας το 1.87. Είναι πιο ποιοτική ομάδα, ενώ ο παράγοντας έδρα, δεν νομίζω ότι θα παίξει και τόσο μεγάλο ρόλο.

17/02 17:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός Φιλ Γκος over 12.5 πόντοι
17/02 16:00 Μπάμπεργκ-Άλμπα Βερολίνου 2
17/02 23:00 ΑΕΚ-Φλαμένγκο 1

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ