Σκοράρουν και στην κακή τους μέρα

Σκοράρουν και στην κακή τους μέρα

Οι προτάσεις του Η. Μαλιγιάννη από το σημερινό κουπόνι.

Οριακά με κέρδος έκλεισε η στήλη την Κυριακή, καθώς πέρασε η δυάδα με το over 2.5 της Κλαμπ Μπριζ με τη Γκενκ, ενώ επιβεβαιώθηκε και ο άσος της Οντένσε κόντρα στη Βάιλε. Στα ματς της Ράντερς με την Κοπεγχάγη (0-2) και της Αντβέρπ κόντρα στην Άντερλεχτ (0-1) πέτυχε γκολ μία από τις δύο ομάδες και χάλασαν τα αμφίσκορα που προτάθηκαν.

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή, επιλογή για ποντάρισμα βγαίνει από το παιχνίδι της Λυών με αντίπαλο τη Μπαρσελόνα. Λογικό φαβορί οι Καταλανοί, καθώς δείχνουν ότι και σε μια μέτρια μέρα τους, ο Μέσι ή κάποιος από τις μεγάλες προσωπικότητες που έχουν στο ρόστερ τους, θα κάνει τη διαφορά. Ενδεικτικό το… φτωχό 1-0 επί της Βαγιαδολίδ στο παιχνίδι πρωταθλήματος το Σάββατο. Από την άλλη η Λυών απέδειξε φέτος ότι δε φοβάται τους μεγάλους (αγώνες με Μάντσετσερ Σίτι) και πέρασε από τη φάση των ομίλων δίχως να υποστεί ήττα.

Η απουσία του Ναμπίλ Φεκίρ είναι πολύ σημαντική για το δημιουργικό αλλά και εκτελεστικό τομέα, όμως οι Γάλλοι διαθέτουν τα «όπλα» να χτυπήσουν την ούτως ή άλλως προβληματική άμυνα των «Μπλαουγράνα». Όλα τα ματς της Λυών στους ομίλους είχαν αμφίσκορο, τέσσερα από αυτά σύνολο over 3.5. 4/6 ματς με τέρματα εκατέρωθεν αντίστοιχα η «Μπάρτσα». Επιλογή το combo g/g & over 2.5.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ