Γκολ και… Μπαρτσελόνα

Γκολ και… Μπαρτσελόνα

Οι προτάσεις του Δ. Σεραφειμίδη από το σημερινό κουπόνι.

Με το… δεξί ξεκίνησε η εβδομάδα, με τη Ρόμα να σκοτώνει… το θηρίο (Μπολόνια) και να επιβεβαιώνεται η στήλη.
Ευρωπαϊκή βραδιά απόψε, με τους αγώνες για το Champions League να βρίσκονται στο επίκεντρο. Φυσικά ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο Άνφιλντ, με την Λίβερπουλ να υποδέχεται την Μπάγερν, ενώ στη Γαλλία η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τη Λυών. Δύο σπουδαία παιχνίδια και με αυτά θα ασχοληθούμε.

Για ακόμα μια φορά ο Γιούργκεν Κλοπ θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου στην προπονητική του καριέρα. Ο Γερμανός έχει κάνει τρομερή δουλειά από τότε που ανέλαβε το «τιμόνι» του συλλόγου και τη φετινή χρονιά παλεύει για τον μεγάλο στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, κανείς δεν θα έλεγε «όχι» και στο Champions League. Σήμερα, οι «κόκκινοι» φιλοξενούν τους «Βαυαρούς», αλλά θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες, ιδιαίτερα στην αμυντική γραμμή. Οι Φαν Ντάικ-Λόβρεν είναι εκτός και έτσι η Λίβερπουλ θα εμφανιστεί με «πειραματική» άμυνα, ενώ αμφίβολος είναι και ο Φιρμίνο λόγω ίωσης. Όλα αυτά μας κάνουν να κοιτάμε προς τα δεξιά και την Μπάγερν, αλλά η ομάδα του Κόβατς δεν εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη τη φετινή σεζόν. Αμφότερες σκοράρουν με σχετική ευκολία και έτσι το g/g & over 2.5 στο 1.91 έχει αξία.

Συνεχίζουμε με το Λυών-Μπαρτσελόνα. Εδώ, οι Καταλανοί έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά και ο στόχος είναι να φύγουν από τη Γαλλία με σκορ πρόκρισης. Οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να τα παρατήσουν εύκολα, αλλά οι Μέσι-Σουάρες είναι ικανοί να κρίνουν την αναμέτρηση. Παίρνοντας λοιπόν και την κάλυψη στην περίπτωση που στραβωσει κάτι, το Χ2 & over 2.5 σε αποδόσεις διπλασιασμού μπαίνει στις επιλογές μας.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ