Δίνει δικαιώματα στο 6.20 ο Ολυμπιακός

Δίνει δικαιώματα στο 6.20 ο Ολυμπιακός

Οι προτάσεις του Η. Λιβάνιου από το σημερινό κουπόνι.

Σχετικά καλά κύλησε η χθεσινή ημέρα για τους παίκτες του στοιχήματος και σήμερα το ενδιαφέρον στρέφεται στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού ενάντια στην Ντιναμό Κιέβου, ματς το οποίο θα απασχολήσει και εμάς.

Οι ερυθρόλευκοι διέλυσαν την Κυριακή την ΑΕΚ νικώντας την με 4-1, αποτέλεσμα που σώζει την χρονιά για τον Μαρτίνς, ανεξάρτητα από τι θα συμβεί στο υπόλοιπο της χρονιάς, κάτι που ήταν δίκαιο για τον ίδιο αφού έχει κάνει εξαιρετική χρονιά.

Όσον αφορά το ματς με την Ντιναμό θεωρούμε πως μπορεί να προκριθεί αν και η απουσία του Ομάρ σίγουρα δυσκολεύει το έργο της ομάδας του Πορτογάλου τεχνικού.

Στο μυαλό μας οι δυο ομάδες είναι σχετικά ισοδύναμες, βάση όλων των δεδομένων και πιστεύουμε πως ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγνοεί εδώ και αρκετά χρόνια μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ήρθε η ώρα να κάνει το κάτι παραπάνω. Έτσι θα αυξήσουμε το ρίσκο κρατώντας το 6.20 στο να νικήσει και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες αφού έχει αναμφίβολα θέματα στην άμυνα, ενώ μεσοεπιθετικά έχει αρκετή ποιότητα και αναμένουμε από τον Φορτούνη που είναι σε καλή κατάσταση να δώσει το κάτι παραπάνω στο τελευταίο μεγάλο ματς για φέτος (βάση των στόχων του), με εξαίρεση τα εναπομείναντα ματς για το Κύπελλο. Στο ματς της Τούμπας το ρίσκο στον Μαρτίνς δεν βγήκε, οπότε τώρα θα είναι πιο έτοιμος και έχοντας παίξει 3 σερί δυνατά ματς, κάτι που βοηθάει την ομάδα του για να βρει καλύτερο ρυθμό πριν από τον αγωνιστικό διασυρμό στην Τούμπα.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ