Στο ΟΑΚΑ έχει τον τρόπο του

Στο ΟΑΚΑ έχει τον τρόπο του

Οι προτάσεις του Σ. Μαρολαχάκη.

Συνέχεια στην 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας με τέσσερις αναμετρήσεις. Έχουμε φτάσει πλέον στην τελική ευθεία, με τα κουκιά να είναι μετρημένα και πολλά από τα παιχνίδια παίρνουν χαρακτήρα «τελικών».

Ένας από αυτούς τους τελικούς διεξάγεται σήμερα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Χίμκι. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 11η θέση με ρεκόρ 9-13 και η ομάδα που θα πάρει σήμερα τη νίκη θα απέχει μία νίκη από την πρώτη οχτάδα, αν η Μπάγερν χάσει στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ. Από την αρχή της σεζόν, οι «πράσινοι» έχουν τον τρόπο τους στην έδρα τους (8-3), ενώ στα τρία ματς που έχουν δώσει στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο έχει κερδίσει τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές με διψήφια διαφορά.

Επιλέγουμε τον άσο με το χάντικαπ στους 7.5 πόντους, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.00. Στα συν της επιλογής μας, το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η Χίμκι είχε κερδίσει με διαφορά 8 πόντων, οπότε ο Παναθηναϊκός θα θέλει να την καλύψει, ώστε να είναι καλυμμένος στην-μικρή είναι η αλήθεια- πιθανότητα ισοβαθμίας στην 8η θέση.

Πηγή: Bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ