Όλοι γύρω από τον Καλάθη

Όλοι γύρω από τον Καλάθη

Με το βλέμμα στην Euroleague ο Στέφανος Μαρολαχάκης, ο οποίος ποντάρει στοιχηματικά στον δημιουργικό οίστρο του Νικ Καλάθη

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται 28η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Το παιχνίδι έχει χαρακτηριστεί ως τελικός για τον Παναθηναϊκό, καθώς σε περίπτωση ήττας λιγοστεύουν οι πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ, αφού οι «πράσινοι» θα υστερούν σε όλες, σχεδόν, τις πιθανές ισοβαθμίες. Όπως φάνηκε και στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Μπασκόνια, τα πάντα στον Παναθηναϊκό κινούνται στον αστερισμό του Νικ Καλάθη. Όσο ο ηγέτης της ομάδας του Ρικ Πιτίνο έχει κέφια στο δημιουργικό κομμάτι, τόσο θα αυξάνονται οι ελπίδες της. Η άμυνα της Αρμάνι δεν μας έχει δείξει τα καλύτερα στοιχεία στη φετινή διοργάνωση, οπότε το ενδεχόμενο να μοιράσει ο Καλάθης περισσότερες από 9.5 ασίστ, όπως έχει κάνει σε πέντε από τα οχτώ τελευταία ματς είναι αρκετά πιθανό και πληρώνει 2.15.

Στη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις Κάουνας υποδέχεται την Νταρουσάφακα. Μετά τη νίκη τους στο Ισραήλ επί της Μακάμπι, οι Λιθουανοί διατηρούν τις λιγοστές ελπίδες που έχουν για τα πλέι οφ και σίγουρα δεν θα θέλουν να τις χάσουν με ήττα από την ουραγό Νταρουσάφακα. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στις δηλώσεις του εξέφρασε την πεποίθηση ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει, όσον αφορά την πρόκριση, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να ευχαριστήσει και τον κόσμο για την ανεπανάληπτη φετινή υποστήριξη με τα συνεχόμενα σολντ άουτ. Επιλέγουμε τον άσο στο χάντικαπ των 10.5 πόντων σε απόδοση διπλασιασμού.

Πηγή: bet-hoven.net

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ