Δεν θα πέσουν αμαχητί τα αουτσάιντερ

Δεν θα πέσουν αμαχητί τα αουτσάιντερ

Στηρίζει τα αουτσάιντερ οι Δημήτρης Σεραφειμίδης, επιλέγοντας δύο ματς εθνικών ομάδων από το σημερινό (23/3) στοιχηματικό κουπόνι

Καλή σας μέρα. Συνεχίζεται η δράση στα προκριματικά του Euro και η στήλη έχει επιλέξει δύο αναμετρήσεις.

Η Γεωργία υποδέχεται στη Τιφλίδα την Ελβετία, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στον 4ο όμιλο. Αμφότερες έκαναν εξαιρετική πορεία στο Nations League και έκοψαν πρώτες το νήμα, στα γκρουπ που βρέθηκαν. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν κατηγορία και η Ελβετοί άφησαν εκτός το Βέλγιο και πήραν την πρόκριση στα πλέι οφ. Σήμερα, το συγκρότημα του Πέτκοβιτς έχει τον πρώτο λόγο, αλλά η πατρίδα του Κετσπάγια δεν θα πέσει αμαχητί. Με όπλο την έδρα και τον κόσμο θα παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα. Οπότε επιλέγουμε τα γκολ εκατέρωθεν που προσφέρονται σε καλή απόδοση.

Συνεχίζουμε με το Σουηδία-Ρουμανία. Οι δύο μονομάχοι βρίσκονται σε δύσκολο όμιλο, αφού μαζί με τη Νορβηγία αναμένεται να παλέψουν για τη 2η θέση και την πρόκριση στη τελική φάση του Euro, πίσω από την Ισπανία. Οι Σκανδιναβοί μετά το πολύ καλό Μουντιάλ, τα κατάφεραν και στο Nations League, παίρνοντας την πρώτη θέση και την άνοδο. Από την άλλη, οι Ρουμάνοι παρότι δεν γνώρισαν ήττα (3-3-0), έμειναν δεύτεροι πίσω από τη Σερβία. Αμφότερες έχουν καλή φουρνιά παικτών και δείχνουν σοβαρό πρόσωπο. Οι Σουηδοί έχουν το προβάδισμα στο σημερινό ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά και κυρίως να σκοράρουν. Πάμε λοιπόν και εδώ με το g/g.

Πηγή: bet-hoven.net

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ